10. května 2017 • 12:06

PĚT největších překvapení MS? Bývalý sparťan, 18letý talent i Slovák

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Většinou neměli být hlavními tvářemi svých týmů, ale na začátku MS v hokeji se ukázali ve velmi dobrém světle. To je šance pro hráče Sazka Fantasy, protože jde o lacinější volby než největší hvězdy šampionátu. V článku se podívejte na pět největších překvapeních dosavadního průběhu MS.



Travis Konecny, Kanada, 7,5 milionů

Že jde o šikovného hráče, ukázal mladík už v NHL. Kanaďané mají v týmu se ještě větší hvězdy, Konecny stráví na ledě skoro nejméně času ze všech útočníků. Přestože mladíček patří k nejméně vytěžovaným hráčům Kanady, posbíral ve třech zápasech už 6 asistencí. S ohledem na jeho cenu jde o velmi zajímavou volbu z týmu největšího favorita na titul.

Michel Miklík, Slovensko, 11 milionů

Velmi povedený úvod prožívá slovenský forvard. I když se Slováků příliš nedaří, Miklík stihnul během tří utkání vstřelit tři branky a na dvě nahrát. Na křídlo z druhé lajny se určitě zaměřte i v příštích zápasech, ve kterých půjde Slovensku o holé přežití.

Clayton Keller, USA, 9,2 milionů

Teprve 18letý mladíček v zámořské NHL zatím nedostal pořádnou šanci, ale v národním týmu mezi dospělými válí. Americký talent zazářil především proti Dánsku, proti kterému se prosadil hned třikrát. Zápas potom se nezalekl ani hvězdami nadupané obrany Švédska, kterou pokořil gólem. Velmi zajímavá volba.

Sergei Andronov, Rusko, 8,3 milionů

Někoho možná překvapilo, když se Andronov objevil v prvním útoku. Centr ale potvrdil velmi dobrou formu a žádná z ruských hvězd nevstřelila víc branek. Jen jediný útočník sborné je v Sazka Fantasy lacinější než zmíněný centr. Tohle hráče se vyplatí sledovat, gólově se vyrovná i těm největším hvězdám.

Sestav vlastní tým z hvězd MS a hraj o trénink s Jaromírem Jágrem!

Sazka Fantasy MS v hokeji 2017Foto Sazka

Robert Sabolič, Slovinsko, 10,3 milionů

Bývalý hráč Sparty ukázal svou kvalitu v ruské KHL. Tu potvrzuje i na probíhajícím šampionátu. Slovincům se příliš nedaří, ale Sabolič posbíral ve třech zápasech 4 body za dva góly a dvě asistence. Bodově se prosadil i proti hvězdné Kanadě, jako risk ho můžete využít i se silnějšími soupeři.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud