15. května 2017 • 10:31

Poslední šance vyhrát trénink s Jágrem! Fantasy MS v hokeji jde do finiše

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mistrovství světa v hokeji tento týden skončí. To je pro hráče Sazka Fantasy poslední šance, jak zkusit vyhrát trénink s Jaromírem Jágrem a ceny v hodnotě 45 tisíc korun. V nabídce turnajů se můžete těšit i na tradiční soutěže jako česká fotbalová liga, Premier League a NHL.



MS v hokeji se tento týden dostane do vyřazovacích bojů, z kterého vyjde vítěz. To se týká i Sazka Fantasy. Se zápasy čtvrtfinále končí naše žebříčky k MS hokeji. Ti, kteří po vyhodnocení těchto zápasů budou v TOP 100 kteréhokoli z žebříčků, budou informováni emailem a dostanou přístup do velké soutěže konající se 20.5., kde budou hrát o trénink s JJ a ceny za 15 000 Kč. K finálovým zápasům, bude vypsána soutěž o ceny za 30 000 Kč, a to pro všechny, kteří mají alespoň 150 Tokenů. Bude možné vsadit až dvě sestavy, tedy celkem lze použít 300 Tokenů.

Další hokejové turnaje si můžou hráči vyzkoušet v NHL, kde probíhají finále konferencí. Ve středu hrajeme o ceny za 2000 Kč v soutěži se vstupem zdarma, ve čtvrtek pak o ceny za 3000 Kč v soutěži se vstupem za 30 Tokenů.

Sestav vlastní tým na MS v hokeji a hraj o trénink s Jaromírem Jágrem!

Hraj Fantasy MS o trénink s Jaromírem Jágrem Hraj Fantasy MS o trénink s Jaromírem JágremFoto Sport

Fotbalový nadšenci se můžou těšit na nabitý program. Hned v úterý hrajeme o ceny za 3000 Kč, vstup zdarma. K posledním zápasům o víkendu pak máme VIP soutěž o 7 000 Kč, vstupné 200 Tokenů. Pro hráče s nedostatkem virtuální měny však máme i soutěž o 3000 Kč se vstupem 30 Tokenů. O víkendu tradičně soutěž ePojisteni.cz ligy o 3000 Kč, vstupné 30 Tokenů.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud