17. května 2017 • 11:18

Největší zklamání MS v hokeji? Plekanec, střelec Kanady i produktivní bek z NHL

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měli být jedni z hlavních tahounů svých týmů za honbou o mistrovské zlato. Jenže jejich výkony nebyly podle očekávání, spíše na světovém šampionátu vyhořeli. Určitě nepotěšili hráče Sazka Fantasy, kteří na ně v průběhu bitvy o trénink s Jaromírem Jágrem vsadili. Podívejte se na pět největších zklamání základních skupin MS. Tito hráči se vesměs nevyplatí ani v play-off.



Tomáš Plekanec, Česko, 10,5 milionů

Pro hráče Sazka Fantasy asi úplně největší zklamání. Česká hvězda z NHL si v základní skupině MS nepřipsala jediný kanadský bod. Centr první formace tak s cenou 10,5 milionů patřil každé herní kolo k nejhorším volbám vašich sestav.

Matt Duchene, Kanada, 11,4 milionů

Sezona hrůzy pro vítěze mistrovství světa i vítěze Světového poháru. Duchene letos vyhořel v NHL a nedaří se mu ani v dresu národního týmu. Vloni byl druhým nejlepší střelcem zlatého týmy, letos v průběhu základních skupin byl bez kanadského bodu, v sestavě se z prvního útoku propadl až do třetí řady. Až v posledním zápase s Finskem se dočkal gólu, ale jinak byl opravdu velkým zklamáním.

Christian Dvorak, USA, 9,8 milionů

Mladíček zažil letos v NHL první sezonu a v nejslavnější soutěži nezačal vůbec špatně. Hlavně v závěru, kdy Arizona vytrejdovala důležité hráče a na mladíky zbyl větší čas na ladě, si připisoval jeden bod za druhým. I proto od něj americký tým určitě čekal víc než jediný gól. Nevyplatil se tak i přes svou nižší cenu.

Victor Hedman, Švédsko, 12,2 milionů

Do Německa odjížděl s vizitkou třetího nejlepšího beka NHL. Letos zažil suverénně nejlepší sezonu za mořem a očekávalo se, že výrazným bodovým příspěvkem pomůže i Švédsku. Nestalo se tak, Hedman si připsal jen 1+2 a to je na nejdražšího obránce hry sakra málo. Pro hráče Sazka Fantasy byly i jeho výkony v základní skupině zklamáním.

Sestavte vlastní tým na MS v hokeji a hrajte o trénink s Jágrem!

Hraj Fantasy MS o trénink s Jaromírem Jágrem Hraj Fantasy MS o trénink s Jaromírem JágremFoto Sport

Wayne Simmonds, Kanada, 12 milionů

V průběhu sezony v nejslavnější hokejové lize světa měl neuvěřitelnou formu. Ta mu vynesla 31 branek, čímž skoro vyrovnal svůj nejlepší výkon. Jenže na MS se trápí, jeho útok byl zatím z výběru Kanady nejhorší a Simmonds si připsal jen dvě asistence. V posledním zápase se přesunul Girouxovi a O´Reillymu, jeho šance na body se tedy zvýšila. Ale za tu cenu se při jeho formě nevyplatí ani v play-off.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud