3. srpna 2017 • 16:20

Analýza druhého kola HET ligy: Prim hrají Teplice, formu ukázal Plšek

Autor: Sazka Fantasy
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

První kolo napovědělo, kdo by se mohl hodit do sestavy pro druhé kolo. Došlo i k nějakým překvapivým výsledkům a proto může být druhé trošku záludnější, jelikož ještě nemůžeme potvrdit formu jednotlivých hráčů a týmů. V článku se podívejte na analýzu experta Sazka Fantasy, který vám může pomoci při turnajích HET ligy o super ceny. 



Favoritem kola jsou Teplice a pravděpodobně i Slavia. Jenže Baník dal v prvním kole tři góly a rozhodně bude mít o motivaci postaráno i proti obhájci titulu. Otázkou je i to, zda nastoupí jako jednička brankář Laštůvka. Z toho důvodu se možná více vyplatí vsadit na brankáře Teplic. Grigar (8,4 milionu) není příliš drahý a obrana Teplic doma vždy patří k nejlepším. Navíc Dukla byla v prvním zápase velmi matná a nedá se předpokládat, že to zlepší hned v dalším kole. Alternativou by mohl být ještě Budínský (8,8) z Bohemians. Tady by se mohlo vyplatit počkat si na sestavy.

Pokud už máte vybraného brankáře, tak byste k němu ve většině případech měli zvolit alespoň nějaké jeho spoluhráče. A Teplice nemají špatný výběr. Krob (8,7) je za tuto cenu jasnou volbou. Stálice obrany si minulý ročník nepřipsala ani gól, ale možná vás překvapí, že měl 12 asistencí, což z něj dělá nejlepšího nahrávače minulého ročníku. Přidat můžete Jeřábka (8,2), ten měl loni na kontě tři góly. Navíc je u obou naděje čistého konta.

K nim můžete přidat někoho z Bohemians. Ti se dobře předvedli proti Spartě a doma hrají vždy zarputile. Martin Dostál se minulý rok přímo podílel na třech gólech. Třeba právě něco přidá proti Karviné, která sice zvládla první kolo, ale to bylo proti Jihlavě. Ta měla v minulé sezoně venku nejhorší obranu (společně s Hradcem a Příbramí).

Analýza na druhé kolo HET ligyFoto Sazka

Jestliže budete Teplicím věřit kromě obrany i celkově v zápase, tak by ve vaší sestavě neměl chybět nejlepší střelec Fillo (10,1). Pokud se mu povede navázat na loňsko formu, tak vás body neminou. Plzeň se moc dobře nepředvedla v odvetném pohárovém zápase, když dostala během chvíle tři góly a bylo po zápase. Do té doby to však nebylo špatné a k nejvíce aktivním hráčům patřil Kopic (10,3). Ten zahrává i rohy a vypadá to, že na něj ze začátku sezony budou sázet. Dominik Mašek (8,5) už v mladém věku patří k vůdčím osobnostem vršovického klubu. Minulou sezonu si připsal tři góly a jednu přihrávku. Za tu cenu by byla škoda ho opomenout v sestavě.

Zápas Olomouce s Libercem by měl přinést nějaké branky. Liberec přetlačil oslabený Zlín. Do sestavy byste mohli zařadit Kerbra (10,3). Ten dokáže branku vstřelit i připravit. Olomouc překvapila v prvním kole překvapivě Mladou Boleslav a možná se ze začátku poveze na nováčkovské vlně euforie. Vsadit si můžete na formu Falty (10,0), právě on dvěma brankami srazil Boleslav. Vyplatit by se mohl Plšek (9,1), ten minulý rok v nižší lize dokázal vsítit 18 gólů!

Sestav si vlastní tým, soutěž s kamarády a hraj o super ceny!

Sazka Fantasy Sazka FantasyFoto Sport

V útoku můžete zkusit stálice jako Milana Škodu (12,5), nebo Krmenčíka (10,6). Překvapit by však mohl "Klokan" Tetteh (8,0). O základ si svým gólem řekl Pulkrab (9,0) z Liberce. Ten měl v Liberci bilanci 7 zápasů / 4 góly a určitě by na to rád navázal. Jihlava bude sázet na domácí prostředí a především umění Ikauniekse (10,0), loňského střelce devíti gólů, ke kteýrm naívc přidal tři asistence.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud