9. srpna 2017 • 13:28

TOP posily Premier League: Zabiják, navrátilec i rychlík z Egypta

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci toho nejlepšího fotbalu jsou na nohou. Už tento týden začíná slavná Premier League! Díky Sazka Fantasy budete moci ukázat, jak se v anglickém fotbalu vyznáte. Sestavte ten nejlepší tým z hvězd Premier League a hrajte o super ceny. V článku najdete pět TOP přestupů, které se vám jako trenérovi vyplatí.



Romelu Lukaku, United,

Zabiják. Belgický reprezentant by měl nahradit v útoku „Rudých ďáblů“ Zlatana Ibrahimovice, s čímž by neměl mít problém. Teprve čtyřiadvacetiletý střelec začíná už svou sedmou sezonu ve věhlasné Premier League. V prestižní soutěži vstřelil už 85 gólů. V soukromém životě si velice rozumí se záložníkem Paulem Pogbou, na hřišti by jim to mohlo štymovat zrovna tak.

Kyle Walker, City, 11,5 milionů

Další přestup mezi týmy ligy. Z Tottenhamu jsme u Walkera zvyklý na obránce nevídanou podporu útoku. Reprezentant Anglie pravou lajnu slušně piluje a díky tomu se dostane ke spoustě asistencím a gólovým příležitostem. V nadupanějším týmu City jeho šance na bodový zisk ještě vzrostou.

Alexandre Lacazette, Arsenal, 12,1 milionů

Arsenal o střelce Lyonu stál delší dobu, nyní se přestup konečně dotáhl. Lacazette si ve Francii vydobyl pověst kanonýrka, v posledních čtyřech sezonách vstřelil vždy 20 a víc soutěžních branek. Trenér Arséne Wenger si od něj hodně slibuje a na začátku sezony bude jasnou útočnou jedničkou.

Mohamed Salah, Liverpool, 11,9 milionů

Neuvěřitelnou rychlostí se může chlubit egyptský křídelník. Ten po přestupu z AS Řím rozšířil nebezpečný útok „Reds“, kteří po dlouhém půstu touží po úspěchu. Salah není až tak zdatným zakončovatelem, ale je schopný připravit velkou spoustu šancí svým spoluhráčům a i body za asistence se budou v těžkých turnajích Sazka Fantasy hodit.

Postav vlastní tým, soutěž s kamarády a vyhraj super ceny!

Sazka Fantasy Sazka FantasyFoto Sport

Javier Hernández, West Ham, 9,1 milionů

Někdejší útočník Manchesteru United či Realu Madrid se vrací do Anglie. A West Hamu by měl velkou měrou pomoci v útoku. Poslední angažmá v německém Leverkusenu mu sedlo, 35 vstřelených branek za dvě sezony mluví za vše. Postavou nenápadný útočník bude pro obrany soupeře velkou nepříjemností.

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud