11. srpna 2017 • 09:20

Analýza prvního kola Premier League. Favoriti jsou West Brom a Crystal Palace

Autor: Sazka Fantasy
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

O víkendu startuje nejsledovanější fotbalová soutěž světa. Do boje o titul se hlásí celkem dost týmů, hlavně obě mužstva z Manchesteru mocně posilovala. Tottenham v podstatě nezměnil kádr, Liverpool s Arsenalem by opět rádi promluvili do bojů o nejvyšší příčky. Počítat se musí s úřadujícím mistrem Chelsea. Everton prošel velkou změnou kádru a některé týmy budou chtít zlepšit své loňské umístění. Nováčkové rovněž nebudou chtít zůstat pozadu, i když to určitě nebude jednoduché. Koho nasadit do turnajů Sazka Fantasy v prvním kole? 



V nevyzpytatelném prvním kole se budeme zejména v obraně držet loňských statistik. West Bromwich měl celkem klidnou sezonu hlavně díky výkonům v domácím prostředím a skvělé obraně. I silným týmům nenechával mnoho prostoru a některé dokázal překvapit. Do branky se tak nabízí Foster (8,4 milionu), který má slušnou cenu a v prvním kole ne zrovna nejsilnějšího soupeře. Špatnou volbou by nemusel být ani Fraser Forster (8,6) ze Southaptonu. Jejich obrana rovněž loni patřila k těm lepším a letos by možná rádi pomýšleli ještě o stupínek výše.

V obraně se budeme držet stejné teze. Obránci West Bromwiche jsou prostě levní a ta kvalita tam je. Chybět bude pravděpodobně šestigólový McAuley. Máme tu však čtyřgólového Dawsona (7,7 milionu), nebo Nyoma (7,3), který měl dvě asistence. Samozřejmě pokud bude informace o tom, že by mohl nastoupit Evans (7,4), či McAuely (7,7), tak je na místě zařadit do sestavy je. United se v létě i díky přestupům zařadil mezi jasné kandidáty na titul, potvrdit to však musí už v prvním kole. Domácí zápas s West Hamem by mohl být ideální. Otázka je s jakou sestavou vyrukuje Mourinho. V obraně by se měl objevit jeden z dvojce Darmian (7,8) – Bailly (8,1). Oba patří k levným variantám a oba hrají na kraji zálohy, kde se můžou dostat k nějakým centrům, ze kterých by mohl padnout gól.

Sestava prvního kola Premier LeagueFoto Sazka

Liverpool sázel v přípravě jeden gól za druhým. Jelikož hrají na hřišti slabšího Watfordu, tak by mělo stát za zvážení povolat do boje jejich hráče. Frimino (11,3) a Salah (11,9) se v přípravě činili. První jmenovaný skóroval třikrát, druhý dokonce čtyřikrát. Tady by to mělo klapat. Otázka je, jak to bude vypadat s Coutinhem (9,1), ten poslední dva zápasy chyběl v sestavě. Zlepšit dojem z loňské sezony bude chtít Crystal Palace. Milovojevič (7,2) je levnou variantou, nastoupil téměř do všech přáteláků a odehrál celou generálku. Loni si připsal dva zásahy, ale objevil se jen ve 14 zápasech, nyní to vypadá nadějněji. Arsenal určitě bude opět bojovat o nejvyšší příčky, ale opět má několik zraněných. Do sestavy by se tak měl dostat šikula Iwobi (8,1).

Sestav vlastní tým, soutěž s kamarády a hraj o super ceny!

Sazka Fantasy Sazka FantasyFoto Sport

V útoku je to vcelku jednoduchá volba. Lukaku (11,5) by měl střílet góly i za United jako na běžícím pásu, věříme, že to ukáže hned v prvním utkání. K němu můžete přidat například Bentekeho (9,1), který byl loni pravděpodobně nejlepším hráčem Crystal Palace a proti nováčkovi by to mohl opět potvrdit. Everton bude chtít kousat a začíná doma, má za sebou už ostré zápasy v Evropské lize, což by měla být výhoda. Rooney (9,3) by se po návratu domů mohl opět předvést v plné síle.

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud