21. srpna 2017 • 12:44

Sestav tým z HET ligy a vyhraj kopačky Davida Lafaty nebo lístky na Plzeň

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nadupaný týden čeká hráče Sazka Fantasy. I když zatím stále pokračujeme se dvěma soutěžemi, cen v tomto týdnu bude nespočet. Anglická Premier League nabídne VIP soutěž, v české se bude soutěžit o kopačky Davida Lafaty i lístky na ligu. V článku se podívejte na program fantasy s největší komunitou v ČR.



I tento týden hrajeme nejprestižnější ligovou soutěž. V sobotu nás čeká další VIP soutěž Premier League o ceny za 7 000 Kč se vstupem 300 Sazka Tokenů. Pro hráče bez dostatku virtuální měny máme připravenou soutěž v sobotu i o ceny za 5 000 Kč, která je zároveň duelová. Nebude chybět ani soutěž 50/50 o Tokeny

Na další víkendové ligové kolo HET ligy máme mimořádnou soutěž s klubm Sparta Praha – hlavní cena kopačky Davida Lafaty + nákup sportovního vybavení za 4 000 Kč! Další desítky výherců získají podepsaný dres Sparta Praha.

Sestav si vlastní tým, soutěž s kamarády a hraj o super ceny!

Sazka Fantasy Sazka FantasyFoto Sport

V klasické soutěži pak hrajeme o ceny za 10 000 Kč a dalších 10 000 Kč v kreditu na kurzové sázky SazkaBet, navíc pět nejlepších opět postupuje do zářijového finále o ceny za 50 000 Kč. A pro skutečné fanoušky zde bude i možnost soutěžit o lístky na zápas Plzeň – Zlín.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud