4. září 2017 • 09:57

Fantasy extraliga je zpět! Sestav tým, soutěž s kamarády a hraj o tisíce

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Klid před bouří. Tak by se dal nazvat týden reprezentační přestávky. Následující týden se totiž ke dvěma fotbalovým ligám už přidá hokejová extraliga. To znamená jediné, množství soutěží, duelů v miniligách a příležitostí k výhře tak opět stoupne! A Sazka Fantasy připravuje do všech tří lig mimořádně lákavé ceny, to si prostě nesmíte nechat ujít.



Hned 8.9. na první kolo nové sezony hokejové extraligy nás čeká soutěž o ceny za 5 000 Kč, vstup zdarma. A ze soutěže na druhé kolo 10.9. si můžete odnést výhru ještě větší – širokoúhlou televizi Panasonic, ideální na sledování nejen hokeje!

Do nové sezóny je nejlepší vstoupit s partou kamarádů a sledovat ve vzájemných duelech, kdo umí postavit ten nejlepší tým. Pozvěte kamarády ve hře do vaší party, vytvořte si miniligu pro extraligu a pusťte se do hry. Můžete sledovat vzájemné duely i celkový žebříček nasbíraných bodů.

K extralize zároveň od prvního kola spustíme dva podzimní soutěžní žebříčky o 10 000 Kč! Ovšem na vrcholu se dokážou udržet jen ti nejlepší. Rozjedou se i soutěže 50/50 o Tokeny, které budou potřeba do některých dalších soutěží.

Po reprezentační pauze se vrací i fotbalové soutěže. V sobotu 9.9. nás čeká turnaj Premier League o ceny za 5 000 Kč.

V této soutěži zároveň dva nejlepší postoupí do finále o prosincový zájezd pro dva na zápas Real Madrid – Sevilla ve Španělsku! Je to příležitost, jak si zimu zpříjemnit nezapomenutelným třídenním výletem. Kvalifikace budou probíhat v soutěžích Premier League a Ligy mistrů v září a říjnu, z každé postoupí dva finalisté, v listopadu proběhne finálová soutěž.

Nebude chybět soutěž 50/50 o tolik potřebné Sazka Tokeny.

Sestav tým z hvězd, soutěž s kamarády a vyhraj skvělé zážitky a super ceny!

Sazka Fantasy Sazka FantasyFoto Sport

Na první zářijové kolo HET ligy připravujeme další soutěž o ceny za 15 000 Kč, pět nejlepších postupuje do říjnového finále o ceny za 50 000 Kč. Zároveň proběhne finálová soutěž o poukázky na nákup sportovního vybavení, finalisté, kteří postoupili z minulých soutěží, si rozdělí poukázky za 50 000 Kč – toto je pouze pro finalisty! Nemá smysl komunikovat na FB, stojí to za zmínku ve článku na iSport

Zážitek na celý život! Vítěz Sazka Fantasy trénoval s Jágrem
Video se připravuje ...

Ti, kdo nepostoupili, mají rovnou možnost to napravit – z každého ligového kola HET ligy (počínaje tímto) totiž opět postupuje pět nejlepších do příštího finále o ceny za 50 000 Kč

A i zde bude soutěž 50/50 o Tokeny.

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud