14. září 2017 • 17:00

Analýza sedmého kola HET ligy: obrana Dukly a v útoku zkuste Tecla

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sedmé kolo nejvyšší fotbalové kolo se nese hlavně v duchu pražského derby. K jeho specifičnosti bude možná lepší hledat hráče do vaší sestavy spíše v ostatních týmech. Koho nasadit v dalším kole HET ligy? Podívejte se na analýzu experta společnosti Sazka.



Bohemians mají nejhorší útok v lize (tedy společně s Karvinou a Brnem). Venku vsítili ze tří zápasů dokonce jen jeden gól. Z toho důvodu se nabízí do branky Grigar (8,4 milionu) z Teplic. Hovoří pro něj jednoznačně cena a velká šance na čisté konto. Ostatní volby favoritů jsou daleko dražší.

Dukla poslední roky patřila k týmům s lepší obranou, hlavně v domácím prostředí. Letošní ročník má však zatím druhou nejhorší obranu. Kupí zbytečné chyby. Minulý zápas po velmi hektickém závěru prohrávala v Jihlavě 3:2. Zlepšit to určitě budou chtít hned v příštím zápase, kdy přivítají nováčka z Ostravy. V jeho zápasech padá zatím v průměru nejvíce gólů na utkání. Zde by nemuselo být špatné risknout obránce Dukly. Defensiva svoji kvalitu jistě má a hlavně je šance, že se prosadí i v útoku. Milosevic (7,5) a Kušnír (9,0) mají oba jeden vstřelený gól, k tomu Podaný (9,0) dvě asistence. Brno má rovněž špatnou ofenzivu a tudíž by nemuselo být špatné zařadit Coufala (9,9) z Liberce. Ten má útočnější povinnosti a šance na vyšší body tu je rovněž vysoká.

Pokud bychom neměli v derby opomenout nějakého hráče, tak to bude určitě Tomáš Rosický (10,0). Posledně nastoupil poprvé do základu a kromě gólu přes něj šla většina akcí Sparty. Pokud dá Sparta nějaký gól, tak na tom bude mít s velkou pravděpodobností podíl tento šikovný záložník. Boleslav se posledně odrazila ode dna a nyní jede na Slovácko, které se svými výkony není spokojeno a tak odvolalo trenéra. O útočnou hru se stará hlavně Přikryl (10,0) s Matějovským (9,5). Zajímavý rovněž bude souboj Karviné s Olomoucí. Karviná nehraje úplně špatně, ale chybí jim finální fáze, tlačí ji bota hlavně v proměňování šancí. To Olomouc zatím předvádí dobré výkony a veze se na nováčkovské vlně. Mohlo by padnout hodně branek, jelikož se dá očekávat, že oba týmy budou hrát aktivně jako se snažili doposud. Z Karviné se tak za dobrou cenu nabízí Kalabiška (8,5), z druhé strany zase třeba Houska (8,0), který má na kontě bilanci jednoho gólu a jedné asistence.

Sestav nejlepší sestavu, soutěž s kamarády a vyhraj lístky na Real - Sevilla!

Sazka FantasyFoto Sazka

Do útoku by se v dresu Karviné měl vrátit po zápasové pauze Wágner (10,1). Styl Karviné mu sedí, zatím má na kontě jednu branku a proti Olomouci by ho mohl navýšit. Jablonec má doma Jihlavu, která určitě nemá nejpevnější obranu. Prosadit by se mohl Tecl (9,0), nebo Mihálik (8,0). Oba tak patří k nejlepším střelcům ligy se třemi góly. Proti Baníku by se do střelecké listiny mohl zapsat Holenda (9,6).

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud