16. října 2017 • 12:42

Chceš na Real? Sestav vlastní tým a vyhraj nezapomenutelný zážitek

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nový týden to jsou nové šance na parádní výhry v Sazka Fantasy! Postavte nejlepší fotbalový, hokejový nebo tenisový tým, poražte své přátelé a vyhrajte super ceny včetně nezapomenutelného zážitku. Hrajeme o lístky do O2 arény, vybavení za 50 tisíc a hlavně o zájezd na Real Madrid!



Po pauze se vrací slavná Liga mistrů. V úterý si s ní zasoutěžíme o 5000 Kč a dva nejlepší týmy postupují do listopadového finále o zájezd do Madridu na zápas Realu se Sevillou. Ve středu pak následuje VIP soutěž o ceny za 7 000 Kč se vstupným 300 Tokenů.

S páteční pětitisícovou soutěží HET ligy načne i nové kolo kvalifikací do finále o ceny za 50 000 Kč. Zároveň proběhne finále postupujících z minulého kola.

Anglická Premier League pokračuje v pátek další soutěží o celkem 5 000 Kč, kdy dva nejlepší postupují do listopadového finále o zájezd do Španělska na šlágr La Ligy.

Pokud se cítíte silnější v hokejových soutěžích, tak pro vás máme dobrou zprávu. V úterý si v rámci tuzemské extraligy zasoutěžíme o lístky do O2 Areny a další ceny za 2000 Kč. V pátek následuje soutěž o 5000 Kč a v neděli další dvoutisícová soutěž.

Sestav vlastní tým, poraž kamarády a vyhraj lístky na Real Madrid!

Sestavte si svůj tým a hrajte Sazka Fantasy! Sestavte si svůj tým a hrajte Sazka Fantasy!Foto Sport

S NHL hrajeme každý den o Sazka Tokeny, ve čtvrtek si ale zahrajeme o kredit na kurzové sázky SazkaBet v hodnotě 6 900 Kč!

A na závěr novinka Sazka Fantasy. Zatímco v pondělí si zahrajeme tenis jen o Sazka Tokeny, ve středu už budeme soutěži o ceny za 2000 Kč. Hodně štěstí všem trenérům!

Zážitek na celý život! Vítěz Sazka Fantasy trénoval s Jágrem
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud