23. října 2017 • 13:49

Fantasy tenis je tu! Vyber ty nejlepší hráče a vyhraj vybavení Tomáše Berdycha

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chcete vyhrát sportovní vybavení Tomáše Berdycha? Nebo byste raději lístky na zápas HET ligy mezi Spartou a Jihlavou? A co takhle fotbalové vybavení v hodnotě 50 tisíc? Stačí postavit ten nejlepší tým z reálných hráčů, porazit soupeře v Sazka Fantasy a tyto ceny můžou být vaše.



Start do týdne jak se patří. V pondělí nás čeká s tenisem další soutěž o prestižní vybavení Tomáše Berdycha! Zahrajeme si o sportovní kšiltovku a ručník, k tomu přidáme další ceny za celkem 2 000 Kč. Vstupné do soutěže bude 60 Sazk Tokenů. Ve středu pak přijde klasická soutěž 50/50 o 30 Tokenů.

Během týdne si zasoutěžíte se zámořskou hokejovou soutěží. Úterní zápasy NHL můžete oslavit účastí v soutěži o 2 000 Kč. A ve čtvrtek hrajeme o další bonusy na kurzové sázení za 6900 Kč!

Před víkendem mohou ukázat své znalosti fanoušci tuzemského hokeje. Pátek 27.10. přinese prestižní VIP soutěž extraligy o 7000 Kč se vstupným 150 Sazka Tokenů s možnosti vsadit si tři sestavy. A v neděli přijde další soutěž o ceny za 2 000 Kč.

Další víkendové kolo fotbalové HET ligy přinese jednu z posledních šancí postoupit do finále o sportovní vybavení za 50 000 Kč z obchodu Top4Football, zároveň budeme hrát o ceny za 5 000 Kč a bonusy na kurzové sázení za 10 000 Kč! V neděli budete mít možnost vyhrát lístky na zápas Sparta - Jihlava.

Sestav ten nejlepší tým, soutěž s kamarády a vyhraj super ceny!

Hraj Sazka Fantasy a hraj o vybavení Tomáše Berdycha Hraj Sazka Fantasy a hraj o vybavení Tomáše BerdychaFoto Sazka

A hlavně si nenechte ujít anglickou Premier League! V sobotu je na programu předposlední šance kvalifikovat se do finále o zájezd do Madridu na zápas Real - Sevilla. Zároveň hrajeme o ceny za 5 000 Kč.

Zážitek na celý život! Vítěz Sazka Fantasy trénoval s Jágrem
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud