1. listopadu 2017 • 13:56

TOP překvapení extraligy: zelenáč, rekordman i spoluhráč hvězd NHL

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

V plném proudu je hokejová extraliga. Po úvodním oťukávání už není čas na výmluvy. I proto můžeme vyhodnotit hráče, kteří se díky své ceně a svým výkonům vyplatí ve vašich sestavách při hraní Sazka Fantasy. Kdo v extralize zatím nejvíce překvapil?



Milan Klouček, Pardubice, 9,9 milionů

Do letošní sezony šel tento zelenáč do extraligy jen se 174 odchytanými minutami. V loňské sezoně nijak nezaujal, jeho čísla byla hodně podprůměrná. Jenže teprve 19letý gólman vlétl do nového ročníku jako vyměněný a tahá mátožné Pardubice z bryndy. Během osmi zápasů si stihl připsat dvě čistá konta a procentuální úspěšností poskočit na druhé místo ligy. Na tenhle velký talent by se v Sazka Fantasy momentálně zapomínat nemělo.

David Stach, Plzeň, 8,9 milionů

Kdo podrobněji sleduje kariéru odchovance Kladna, moc dobře ví, že sbírání kanadských bodů mu není cizí. David Stach se pyšní i jedním skvělým rekordem. Před dvěma sezonami posbíral v druhé české nejvyšší soutěži během základní části neuvěřitelných 91 bodů! V minulé sezoně se sžíval s nejvyšší soutěží, v letošním ročníku už skoro dohnal svůj loňský bodový výkon. Tohle jméno si zapamatujte.

Vladimír Roth, Třinec, 8 milionů

Ve své kariéře si zahrál i za jeden z nejlepších mládežnických týmů na světě. V kanadském London Knights si třinecký obránce zahrál s megahvězdami NHL jako John Tavares, Nazem Kadri nebo Steve Mason. Posbírané zkušenosti náramně využívá v extralize, kde již delší dobu patří k nejlépe bodujícím hráčům. Jenže zatím 9. místo v kanadském bodování a bilance 4+12 je i na jeho zvyky překvapujícím počinem.

Tomáš Svoboda, Brno, 7,8 milionů

Byly časy, kdy Tomáš Svoboda byl druhým nejlepším střelcem Komety v sezoně. Jenže po sezoně 2012/13 přišlo rapidní zhoršení a výkony letos třicetiletého útočníka nestály za nic. Naštěstí pro hráče Sazka Fantasy v posledních dvou sezonách se střelecké pudy opět probudily a nyní si osvědčeného střelce můžete za přijatelnou cenu do své sestavy v klidu dovolit. Šest branek a šest asistencí vám k tomu dává dobrý důvod.

Sestav si vlastní tým, soutěž s kamarády a vyhraj zájezd na Real Madrid!

Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitky Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitkyFoto Sazka

Bedřich Köhler, Mountfield HK, 7,8 milionů

Už v loňské sezoně ukázal potenciál střelce. A v té letošní zatím v nadupaném kádru Hradce září. S osmi brankami vede týmovou statistiku, na záda mu v tomto směru koukají i esa jako Jaroslav Bednář, Petr Koukal či Richard Jarůšek. Urostlý střelec se často tlačí do koncovky, další plus pro jeho draftování.

Zážitek na celý život! Vítěz Sazka Fantasy trénoval s Jágrem
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud