16. listopadu 2017 • 14:09

Tipy a sestavy pro HET ligu: Škoda umí, Baník tápe a Dúbravka vychytá Jihlavu

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další kolo fotbalové HET ligy je tu! A s ním samozřejmě turnaje Sazka Fantasy, ve kterých budeme hrát o super ceny. Zapojte se i do kvalifikace o hlavní soutěž, ve které si to ti nejlepší rozdají o 100 tisíc korun! Kdo je zraněný a kdo se ve čtrnáctém kole HET ligy vyplatí?



Sparta - JihlavaFoto Sport

V netradičně brzké páteční předehrávce uvidíme souboj Sparty a Jihlavy. Domácí jsou velkým favoritem a to hned z několika důvodů. Jedním z nich je návrat do sestavy Tomáše Rosického a Václava Kadlece, kteří patřili v zápasech, do kterých nastoupili, k nejlepším na hřišti. A hlavně klub z Letné na Vysočinu umí. Jihlava porazila Spartu v samostatné lize jen jednou. A protože domácí v 5 z posledních 6 ligových utkání s Jihlavou udrželi čisté konto, vsadili bychom na Martina Dúbravku (8,7 milionů) a domácí obranu.

Brno - TepliceFoto Sport

Nadějný vstup trenéra Romana Pivarníka do angažmá ve Zbrojovce je tatam. Ve třech posledních kolech domácí nevstřelili branku a připsali si jediný bod. I díky tomu jsou opět na dně ligové tabulky. To by mohli opustit po zápase se žlutými, neboť ty patří výsledkově k nejhorším na hřištích soupeřů. V prozatímních zápasech na cizím stadionu urvali jenom dva body. Neočekáváme žádnou střeleckou hitparádu, ale sedm gólů Davida Vaněčka (12,2 milionů) nezní na ligové poměry vůbec špatně.

Olomouc - ZlínFoto Sport

Stejně jako Teplice je na tom, co se týče venkovní půdy, Zlín. Ševci venku tápou, posbírali dva body a ve 14. kole jedou do Olomouce. Hanáci se opět dostali na druhou pozici za suverénní Plzeň a určitě by se ze skvělého místa neradi stěhovali. Po zdravotní stránce je konečně v úplném pořádku střelec Tomáš Chorý (10,7 milionů). Rozhodne?

Liberec - BaníkFoto Sport

Trápení Baníku nebere konce. I když se Ostravané prezentují slušnými výkony, většinou dojedou na nedisciplinovanost a jakousi naivitu. To domácím to směrem dopředu slušně šlape a s 21 góly se pyšní druhým nejlepším útokem v lize. Domácí také potřebují nutně odčinit nečekanou prohru v Jihlavě. Naše hledí svou formou zaujal Miloš Bosančič (9,4 milionů).

Slavia - DuklaFoto Sport

Červenobílý mají co napravovat. Poslední domácí zápas nezvládli s Libercem, v minulém kole zase padli v Plzni. Hráči budou mít velkou chuť potěšit své fanoušky, kteří si díky losu a reprezentační přestávce docela dlouhou dobu nemohli užít svého stadionu. Na souboj s Duklou se určitě těší kanonýr Milan Škoda (10,8 milionů), který je nejlepším střelcem vzájemných klání.

Slovácko - PlzeňFoto Sport

Plzeň je pro nás největší favorit kola a tady máte hned několik důvodů. Viktoria v lize se Slováckem neprohrála 18x za sebou. Naopak domácí posledních 10 kol nevyhráli a vstřelili pouze 3 góly. Navíc Plzeň se jistě v plné sestavě bude chtít revanšovat za vyřazení v poháru. Nejlepším hráčem ligy v bodování je hostující Michael Krmenčík (14 milionů). Ideální zápas skvělou bilanci rozšířit, nemyslíte?

Sestav nejlepší tým z HET ligy a hraj o 100 tisíc korun!

Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitky Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitkyFoto Sazka

Karviná - JablonecFoto Sport

Nová Karviná. Vedení na špatné výsledky reagovalo rezolutně a odvolalo úspěšného trenéra Jozefa Webera, kterého nahradil sportovní ředitel Lubomír Vlk. Nový kouč bude muset vymyslet, jak zastavit Stanislava Tecla (9,7 milionů), který se po návratu do Jablonce vyšvihl na druhé místo tabulky střelců.

Mladá Boleslav - BohemiansFoto Sport

Zajímavý střet. Obě družstva nyní drží čtyři kola ligovou neporazitelnost. Hosté navázali na dobrý vstup, Boleslav vyhrála poslední tři kola a pomalu se zvedá tam, kam patří. Velkou zásluhu na dobrých výkonech má střelec GolGol Mebrahtu (11,6 milionů).

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud