29. listopadu 2017 • 14:51

Kdo (ne)září v extralize? Třinec velebí veterána, Sparta posilu. Talent zklamal Rangers

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už o tomto víkendu proběhne další kvalifikační turnaj Sazka Fantasy do velkého finále. V něm si to ti nejlepší rozdají o 100 tisíc korun! Komu se v hokejové extralize daří a vyplatí se ho vybrat do vašeho týmu? A komu se raději pro chabou formu vyhnout?



Ve formě:

Milan Mikulík (Třinec), 8,2 milionů

Překvapivý lídr Třince v posledních zápasech. Mikulík letos nastupoval ve WSM lize za Frýdek-Místek, třineckou farmu. Když se ale v kabině Ocelářů rozšířila marodka, vedení sáhlo po 37letém veteránovi. A ten se zatím slezskému klubu naplno vyplácí. V osmi odehraných utkáních posbíral stejný počet bodů. Prostor dostává i v přesilové hře vedle Martina Růžičky či Tomáše Marcinka.

Jakub Klepiš (Mladá Boleslav), 13,5 milionů

Pookřál. Mistr světa z roku 2010 Jakub Klepiš toho má už hodně za sebou, v posledních letech ale nepatřil mezi extraligové superhvězdy, spíše do lepšího průměru. V aktuální sezoně je ale nejproduktivnějším hráčem Mladé Boleslavi, v posledních pěti kolech nasbíral hned sedm bodů (2+5). Po listopadovém návratu do reprezentačního dresu se dá očekávat i jeho start na únorových olympijských hrách v Pchjongčchangu.

Richard Jarůšek (Sparta), 11,4 milionů

Přesun z Hradce do Sparty mu pomohl. V úvodu sezony se v dresu Mountfieldu HK trápil, nevypadal jako útočný tank z předešlých sezon, v 20 zápasech posbíral „jen“ osm bodů. Listopadová výměna do Sparty jako by ho polila živou vodou. V pěti odehraných utkáních v pražském týmu nastřádal hned šest bodů (3+3). Sázka na něj i v dalších zápasech se může rozhodně vyplatit.

Z formy:

Lukáš Cingel (Mountfield HK), 6,2 milionů

V přípravě nastupoval v elitní formaci s Jaroslavem Bednářem a Petrem Koukalem, po lahůdkových přihrávkách měl sázet jeden gól za druhým. Jenže po bídném startu do soutěže hradecký kouč Václav Sýkora útoky roztrhal. Cingel začal naskakovat ve formacích s vyšším pořadovým číslem a ačkoliv v posledních utkáních hodně cestuje sestavou, tak na kanadský bod čeká už celých 12 zápasů! Gól ještě nevstřelil, na kontě má jen pět asistencí.

Sestav vlastní tým z hvězd extraligy a hraj o 100 tisíc!

Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitky Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitkyFoto Sazka

Petr Vrána (Sparta), 9,8 milionů

Sparťanský útočník je letos jen stínem hráče z minulé sezony, ve které se do posledních kol bil o pozici nejproduktivnějšího hráče Tipsport extraligy. V loňském ročníku nasbíral Vrána celkem 47 bodů za 21 gólů a 26 asistencí. Bilance po polovině aktuální sezony? Jeden gól, který vstřelil až v 22. kole, a devět asistencí. Účastník jarního světového šampionátu v Paříži má rozhodně na víc.

Dominik Lakatoš (Liberec), 6,5 milionů

Stejně jako celému týmu letos nevychází sezona mladému útočníkovi Dominiku Lakatošovi. Za úvodních 17 kol měl na kontě jen tři kanadské body, což bylo zoufale málo. Na začátku se sice rozjel dvěma dvougólovými zápasy po sobě, od té doby ale opět stagnuje. Pokud se vůbec vejde do sestavy, hrává čtvrtý útok. Z formy hrajícího prospekta si všimli i New York Rangers, kteří si ho vybrali v červnovém draftu.

Zážitek na celý život! Vítěz Sazka Fantasy trénoval s Jágrem
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud