13. února 2018 • 17:51

Hraj ZOH Fantasy o 215 tisíc: v prvním kole se vyplatí Sekáč i ruská mašina

Autor: adl, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to tady, hokejový turnaj na Zimních hrách začíná. Díky Sazka Fantasy si můžeš vytvořit vlastní tým, soutěžit s kamarády v miniligách a hrát až o 215 tisíc! Jak na to? Vyber jednoho brankáře a dvě pětky na každý hrací den, zvol si svého kapitána a sleduj, jak se tvým vyvoleným daří v reálných zápasech. Ještě ses nerozhodl, koho pošleš do své sestavy? V článku najdeš 5 nejžhavějších favoritů na body.



Nikita Gusev, OAR, 12,4 milionů

Mašina na body, jeden z hlavních adeptů na nejproduktivnějšího hráče turnaje. Tým Olympijských sportovců z Ruska je nabitý hvězdami, 25letý útočník by měl být jedním z hlavních tahounů. Třetí sezonou řádí v Petrohradu, na posledních světových šampionátech válel po boku Vadima Šipačova a Jevgenije Dadonova. S 62 body (22+40) je aktuálně druhým nejproduktivnějším hráčem KHL za spoluhráčem Iljou Kovalčukem. Sázka na něj, případně jiné ruské útočníky by měla vyjít.

Wojtek Wolski, Kanada, 5 milionů

Jeho příběh dojímá. V říjnu 2016 kanadský útočník málem ochrnul při zápase KHL. Po nárazu hlavou do mantinelu si zlomil dva krční obratle, poranil si míchu a nemohl hýbat žádnou částí těla. Rok a půl po tomto incidentu si Wolski splní olympijský sen. Pátou sezonou působí rodák z polského Zabrze v KHL, aktuálně v Magnitogorsku. V kanadském týmu složeném z hokejistů hrajících v Evropě není lehké vybírat. Za minimální cenu ale 31letý útočník se zkušenostmi ze 451 zápasů NHL stojí.

Jiří Sekáč, Česko, 8,9 milionů

Aktuálně nejproduktivnější český hráč v KHL, v Kazani nasbíral 40 bodů za 15 gólů a 25 asistencí. Sekáč by měl začít v prvním útoku vedle Jana Kováře a kapitána Martina Erata, mělo by jít o nejúdernější formaci Jandačova výběru. Naskakovat bude i do přesilových her. Hodně bodů by mohl nasbírat hned v úvodním duelu proti Jižní Koreji, největšímu outsiderovi turnaje.

Ryan Zapolski, USA, 8,5 milionů

Jonathan Quick, Ben Bishop, Cory Schneider. Takovou trojici by mohli Američané složit, kdyby měli k dispozici hráče NHL. Trojice Ryan Zapolski, David Leggio, Brandon Maxwell rozhodně takovou sílu nenabízí. Na druhou stranu by brankoviště nemuselo být americkou slabinou. Zapolski sice v zámoří chytal nejvýše jen ECHL, během pěti let v Evropě se ale vypracoval mezi špičku KHL. V aktuální sezoně patří mezi nejlepší brankáře soutěže, v Jokeritu je jasnou jedničkou. Tou by měl být i v Pchjongčchangu. V prvním zápase čeká americký výběr Slovinsko.

Vytvoř vlastní tým na Fantasy Zimní hry a hraj o 215 tisíc!

Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitky Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitkyFoto Sazka

Patrik Hersley, Švédsko, 9 milionů

Švédský ranař. Pokud tápete, koho zvolit do obrany, ukažte na defenzivního lídra Petrohradu. Žádný obránce v aktuální sezoně KHL nenasázel více gólů než právě Hersley, který jich vstřelil 13, z toho hned deset v přesilových hrách. Také v národním týmu by měl patřit mezi hlavní tahouny v početní výhodách, což by se u jednoho z favoritů turnaje mohlo projevit i na fantasy bodech.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud