15. února 2018 • 18:02

Fantasy ZOH, druhé kolo: Červenka, švédský šikula i korejský hrdina

Autor: adl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to tady, hokejový turnaj na Zimních hrách začíná. Díky Sazka Fantasy si můžeš vytvořit vlastní tým, soutěžit s kamarády v miniligách a hrát až o 215 tisíc! Jak na to? Vyber jednoho brankáře a dvě pětky na každý hrací den, zvol si svého kapitána a sleduj, jak se tvým vyvoleným daří v reálných zápasech. Ještě ses nerozhodl, koho pošleš do své sestavy? V článku najdeš 5 nejžhavějších favoritů na body.



Linus Omark

Šikula prvotřídní kvality. Švédský útočník Linus Omark baví hokejové fanoušky už několik let svými technickými finesami. Neúčast hráčů NHL na olympiádě mu otevřela ve švédské sestavě velký prostor. Ten 31letý forvard Kazaně v prvním utkání naplno využil. Pod výhrou 4:0 nad Norskem se podepsal třemi asistencemi. V podobném duchu by mohl pokračovat i v dalších zápasech. S Omarkem nemůžete sáhnout vedle, jde o sázku na jistotu.

Matt Dalton

Po čtvrtku si Daltona zřejmě bude pamatovat každý český hokejový fanoušek. Právě rodák z kanadského Ontaria držel korejské naděje až do samotného závěru, připsal si 38 zákroků. Domácí hrdina vyčnívá speciálním způsobem držení hokejky, kterou v brankářském postoji drží naopak. Prý je tak naučený a zřejmě mu to i pomáhá. Jde trochu o risk, ale pokud si Dalton přenese formu i do zápasu proti Švýcarsku, může díky vysokému počtu zákroků přidat zajímavé body.

Sami Lepistö

Zkušenost. Finský obránce Sami Lepistö je už na své třetí olympiádě, z předešlých dvou má doma už dvě bronzové medaile. V prvním zápase proti Německu (5:2) si 33letý bek připsal gól a asistenci. Produktivitu ukazuje i v posledních ročnících KHL, kde patří mezi nejvíce bodující obránce. V aktuální sezoně nasbíral v dresu Jokeritu Helsinky 28 bodů (7+21) v 54 zápasech. Za minimální cenu jde o velmi zajímavé oživení defenzivy.

Roman Červenka

V úvodním duelu proti Koreji patřil k nejaktivnějším českým hráčům. Nebylo mu ale přáno. Ve třetí třetině nastřelil v přesilové hře břevno, měl i další slibné příležitosti. Červenka patří k nejzkušenějším českým hráčům, je nejlepším reprezentačním střelcem současného kádru v Pchjongčchangu, navíc už je na svých třetích Hrách. Jen tak něco ho tedy nerozhodí. Proti Kanadě to bude pro svěřence kouče Josefa Jandače velký boj. Červenka by ho mohl rozhodnout.

Chceš trénovat sportovní hvězdy? Sestav svůj tým a hraj o statisíce!
Video se připravuje ...

Vadim Šipačov

V prvním zápase proti Slovensku sice vyšel naprázdno, to ale nemusí nic znamenat. Možná naopak prohra bez získaného bodu může Šipačova do dalších utkání ještě více nakopnout. Produktivní útočník vede druhý ruský útok, na křídlech má parťáka Nikitu Guseva a mladého Kirilla Kaprizova. Rusy čeká souboj se Slovinci, kteří v prvním utkání překvapili výhrou v prodloužení nad USA. Nadupaný ruský útok se jim ale bude hodně těžko zastavovat.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud