16. února 2018 • 15:18

Výsledky prvního kola ZOH Fantasy: Výhru trefili Řepík, Wolski a Omark

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
PRVNÍ DOJEM: Vsetín by si měl pomoct přesilovkami. Naskočí do baráže Jágr?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Máme za sebou první kolo Sazka Fantasy k hokejovému turnaji Zimních her. Výherci si meze sebe rozdali tisíce. Druhé kolo je sice už v plném proudu, ale i v tom následujícím rozdáme hodnotné ceny včetně tisíc korun pro vítěze. Tak neváhej, sestav si vlastní tým a ukaž, jaký jsi trenér.



První hrací den hokejového turnaje na Zimních hrách nabídl překvapivé výsledky. Rusové nestačili na Slovensko, hokejisté USA prohráli v prodloužení se Slovinskem. Vyhnout se těmto týmům byl klíč úspěchu v turnaji na Sazka Fantasy. Vítěz prvního kola hrající pod přezdívkou 37401 měl z těchto favoritů jen jediného hráče. Ruský střelec Nikita Gusev si připsal jednu asistence a díky časté střelbě vydoloval 3 body. 37401 si tak mohl vyčítat volbu kapitána, protože Rus patřil k bodově nejslabším hráčům vítězné sestavy.

Vítěze prvního kola ale výkon ruského snajpra nemusel mrzet, nýbrž se blýskli jiní. Velkou zásluhu na vítězství má 12bodový Kanaďan Wojtek Wolski, který se v utkání proti Švýcarsku prosadil hned dvakrát a stál pouhých 5 milionů. Bodové žně předvedl i švédský hračička Linus Omark, který si při vítězství 4:0 připsal tři asistence a krásných 11 fantasy bodů.

Vítěz prvního kola hokejového turnaje na Zimních hrách Sazka FantasyFoto Sazka

Osvědčili se i čeští hráči. V oslabení se za první kolo jako jediný trefil Michal Řepík. Toho doplnil ve vítězné sestavě brankář Pavel Francouz, který sice neudržel čisté konto, ale připsal si asistenci na vítězný gól.

Sestav si vlastní tým na Zimních hrách a hraj o statisíce na Sazka Fantasy!

Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitky Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitkyFoto Sazka

Druhý a třetí tým v pořadí těžily především z bezchybného výkonu Švédů a prvního útoku Kanady.

Pořadí prvního kola ZOH fantasyFoto Sazka

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud