26. března 2018 • 14:40

Chceš sportovní vybavení Tomáše Berdycha? Postav svůj tým na Sazka Fantasy

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Věříš si jako trenér světoznámých sportovců? Tak Sazka Fantasy je pro tebe tou nejlepší hrou. Sestav vlastní tým z reálných fotbalistů, hokejistů a tenistů a vyhraj krásné peněžní částky, vstupenky na ligový fotbal nebo sportovní vybavení české tenisové jedničky Tomáše Berdycha.



Po reprezentační přestávce se vrací soutěž fotbalové HET ligy. V turnajích se trenéři svých týmu poperou o ceny za 10 000 Kč. Nadále pokračuje i boj o celkového vítěze jarní části turnaje, který si odnese odměnu 20 tisíc korun. V sobotu jsme si pro vás navíc nachystali soutěž o lístky na zápas Sparta – Dukla.

O víkendu si také budete moc postavit svůj tým z hráčů Premier League. Soutěž je nachystána o ceny za 3000 Kč, vstupné je 50 Sazka Tokenů.

Hokejoví fanoušci se mohou těšit na další play off boje extraligy. Během 27. a 30. 3. jsou na programu další kola turnaje za 3 000 Kč. Součástí budou i boje v baráži. Pokud holdujete raději severoamerickému hokeji, vyzkoušejte soutěž NHL o ceny za 3 000 Kč za vstupné 50 Sazka Tokenů.

Sestav vlastní tým z reálných sportovců a hraj o skvělé ceny! >>

Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitky Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitkyFoto Sazka

Parádní ceny budeme také rozdávat na tenisových turnajích. Hrajte od 26.3. soutěž o sportovní vybavení Tomáše Berdycha a další ceny, vstup je zde zdarma.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud