16. dubna 2018 • 13:48

Sestav si vlastní tým z hráčů HET ligy a vyhraj 20 tisíc korun

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Takhle nadupaný týden na Sazka Fantasy tu dlouho nebyl. Nyní si můžete vytvořit vlastní tým na NHL, kde probíhají lité boje o Stanley Cup, nebo vyberte to nejlepší družstvo z hráčů extraligy, která se dostala už do svého finále. Šanci mají i fotbaloví příznivci, kteří se svou sestavou můžou soutěžit o 20 tisíc s HET ligou a čeká je i několikanásobná bitva v Premier League. Tak neváhejte a sestavte si vlastní sestavu na www.sazkafantasy.cz.



Na plné obrátky se rozjely boje o Stanley Cup. V zámořské hokejové soutěži září i Češi, David Pastrňák patří k nejúspěšnějším hráčům v získávání fantasy bodů. Jeho i další hráče si budete moc zvolit do týmu v dalším kole dlouhodobého turnaje Sazka Fantasy, ve kterém hrajeme o 3 tisíc korun. Vítěz celého turnaje ale získá krásných 9 tisíc korun!

Ve stejném duchu jako NHL jede i turnaj HET ligy. 20.4. pokračujeme dalším kolem soutěže o ceny za 10 000 Kč, výherci si rozdělí napůl nákupní poukazy a napůl bonusy na kurzové sázení. Celkový vítěz za jarní část sezony pobere dokonce 20 tisíc korun. Jako doplňkovou soutěž jsme si pro vás připravili souboj o lístky na zápas Plzeň – Karviná, který vypukne v sobotu.

Dvojitou dávku si v tomto týdnu užijete i s věhlasnou Premier League. Sestavu si udělejte už během týdne, kdy na vás čeká hned několik soutěží navíc k vloženým zápasům, které se hrají mimo víkend. O víkendu je pak na programu další soutěž o ceny za 3000 Kč, vstupné zdarma.

Finálem extraligy vrcholí první dlouhodobý turnaj. Jednu z posledních šancí zamíchat pořadím o ceny až za 75 tisíc korun budeš mít 19. a 20.4., to se totiž hrají další kola turnaje o ceny za 3 000 Kč, které se počítají do celkového pořadí.

Sestav si vlastní tým z hráčů HET ligy a vyhraj 20 tisíc korun! >>

Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitky Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitkyFoto Sazka

A na závěr máme opět připravenou chuťovku pro odborníky na tenis. Zase soutěžíme o vybavení nejlepšího Čecha v žebříčku ATP Tomáše Berdycha, k tomu přidáváme i soutěž o ceny za 2 tisíce korun.

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud