2. května 2018 • 10:01

Začíná fantasy MS v hokeji! Vyber si vlastní tým a hraj o 140 tisíc

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejové mistrovství světa začíná. O cenný kov bude bojovat hned několik favoritů včetně Česka. I ty díky Sazka Fantasy můžeš letošní šampionát vyhrát. Postav svůj tým z hráčů reprezentačních týmů a hraj o ceny za 140 tisíc korun. Ten nejlepší z celého turnaje si odnese krásných 20 tisíc. Svůj tým na MS si můžeš postavit na www.sazkafantasy.cz.



V hokejovém turnaji mistrovství světa, které se koná od 4. do 20., můžeš vyhrát v celkovém pořadí, ale i v jednotlivých kolech. Proto niikdy není pozdě se zapojit do hry. Stačí si zvolit podle tebe nejlepší jedenáctku z reálných hráčů všech národních týmů a čekat, jak se jim bude dařit v zápasech v Dánsku. www.sazkafantasy.cz

Tvůj tým bude automaticky pokračovat z jednoho soutěžního kola turnaje do druhého. Mezi koly můžeš své vyvolené libovolně měnit, ale i pokud ho nezměníš, tvůj tým v turnaji soutěží dál a body pro tebe sbírá.

Svůj tým upravuješ až do samého začátku prvního zápasu každého kola. Můžeš se tak ke svému týmu vrátit a změnit ho podle nejaktuálnějších informací. Zejména ze začátku turnaje je dobré sledovat, kteří hráči skutečně nastoupí do hry.

Sestav si vlastní tým z reálných hokejistů na MS a hraj o 140 tisíc! >>

Sestav si vlastní tým na MS na Sazka Fantasy Sestav si vlastní tým na MS na Sazka FantasyFoto Sazka

Turnaj bude rozdělen na 10 kol: 7 kol základních skupin, čtvrtfinálové kolo, semifinálové kolo a jako poslední kolo zápas o bronz + zápas o zlato. V každém kole se bude rovnou hrát o ceny v hodnotě 10 000 Kč v podobě nákupních poukázek a bonusů na kurzové sázení SazkaBet. Tým, který ve kterémkoli soutěžním kole turnaje získá absolutně nejvíce bodů, vyhrává 9 000 Kč. Ti nejlepší z celkového pořadí si rozdají 30 tisícový budget v tomto poměru: 1. místo: 20 000 Kč, 2. místo: 5 000 Kč, 3. místo: 3 000 Kč, 4. místo: 2 000 Kč.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud