20. dubna 2018 • 10:44

Tipy a sestavy pro HET ligu: Rada okrade Letnou, probudí se Krmenčík

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je tu 25. kolo fotbalové HET ligy! A s ním samozřejmě turnaje Sazka Fantasy, ve kterých budeme hrát o prémii kola 10 tisíc. Celkově za jarní část soutěže rozdáme 175 tisíc a vítěz si odnese 20 tisíc korun. Kdo je zraněný a kdo se v 25. kole HET ligy vyplatí?



Sparta - JablonecFoto Sport

Souboj jediných dvou týmů, kteří na jaře nepoznali chuť porážky. Ale jde taky o přímý souboj o evropské poháry. Další zajímavostí je, že se na Letnou vrací kouč Rada. Sparta prohrála jediný z posledních 13 ligových zápasů s Jabloncem. Divokou přestřelku by mohl zařídit Josef Šural (11,7 milionů).

Olomouc - OstravaFoto Sport

Velká nepříjemnost se domácím stala ještě před zápasem. Kouč Jílek totiž nesmí za kritiku rozhodčích ve dvou utkáních na lavičku a zaplatí pokutu 20 tisíc korun. Navíc hosté na domácí umí, Ostrava s Olomoucí včetně minulé druholigové sezony 3x za sebou neprohrála. Podle všeho to vypadá, že euforie Baníku na Hané neskončí. Pomůžou zkušenosti Martina Filla (10,2 milionů)?

Slovácko - DuklaFoto Sport

Důležitý zápas pro oba týmy. I když v jejich situaci se počítá každý bod, takže poslední kola budou důležitá všechna. Dukla si v minulém kole nečekaně pomohl výhrou nad Libercem, Slovácko zase porazilo Brno. Předpoklady hovoří pro domácí družinu, Slovácko v lize 8x za sebou s Duklou neprohrálo a hosté na venkovních tripech neumí. Vždyť v této sezoně venku vyhráli jediný z 12 ligových zápasů a mimo Julisku získali pouze 6 bodů. Čisté konto udrží Milan Heča (11,3 milionů).

Bohemians - JihlavaFoto Sport

Stále ta samá písnička dokola. V Ďolíčku předvádí Klokani skvělé výkony a sbírají výhry jak na běžícím páse, na cizích stadionech je zas rozdávají, což potvrdili v minulém kole na hřišti posledního Baníku. Jihlava má tu smůlu, že soupeře potká na jaře na jeho stadionu. Snadnou práci pro Klokany zařídí Benjamin Tetteh (10,5 milionů).

Boleslav - ZlínFoto Sport

Z Evropské ligy a až k sestupu? Tato sezona je pro Zlín asi tou nejpodivnější v jeho historii. V lize tuze bojuje o záchranu, ale v rámci poháru by se ještě mohl opět kvalifikovat do evropských pohárů. S Boleslaví se dá očekávat vyrovnaná partie, v dobré formě se zdá Vukadin Vukadinovič (8,8 milionů).

Sestav si vlastní tým z hráčů HET ligy a hraj o 175 tisíc korun!>>

Brno - PlzeňFoto Sport

Tak to vypadá, že trápení Brna ukončí až sestup. Zbrojovka vyhrála jediné z posledních 9 kol a teď jí navíc čeká lídr tabulky. Jasně, Plzeň není zrovna v nejlepším rozpoložení, ale ztrátu na hřišti nejhoršího týmu ligy si prostě nemůže dovolit. Pátou výhru v řadě nad tímto soupeřem vystřelí Michael Krmenčík (9,1 milionů).

Karviná - TepliceFoto Sport

I když Karviná v minulém kole na Slavii utrpěla první porážku po 8 kolech, předvedla velmi solidní výkon. Hlavně kvůli formě a předvedené hře favorizujeme domácí celek, který potřebuje body jako sůl. Líbí se nám výkony Jana Kalabišky (11,6 milionů).

Liberec - SlaviaFoto Sport

Čára přes rozpočet pro červenobílý v boji o titul? Buď jak buď, Slavii čeká těžká šichta. Liberec totiž prohrál jediný z posledních 5 vzájemných ligových zápasů. A i když se mu minulá dvě kola nepovedla, se Slavií bude Holoubkova parta bodovat. Vsadili bychom na obrany, proto bychom do vašeho týmu doporučili Jakuba Jugase (11,4 milionů).

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud