23. dubna 2018 • 08:20

Už máš svůj tým snů? Na Sazka Fantasy hrajeme o statisíce

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Myslíš si, že by si koučoval tým lépe než kdejaký trenér? Tak zkus Sazka Fantasy a vyhraj pořádný balík peněz! Stačí vybrat svých 11 vyvolených reálných sportovců a sledovat, jak se jim daří v zápasech. Pokud získáš víc fantasy bodů než tvoji soupeři, můžeš se těšit na skvělé ceny včetně zajímavých peněžních částek.



Nejslavnější hokejová liga světa ti od dubna dává možnost soutěžit o ceny v hodnotě přes 30 000 Kč! Ceny můžeš získat za celkové umístění v turnaji i v jednotlivých kolech turnaje. Další kolo je na programu 24.4. a hrajeme o ceny za 3 000 Kč.

V rámci turnaje HET ligy bude tvůj tým automaticky pokračovat z jednoho soutěžního kola do druhého! Mezi koly můžeš svůj tým libovolně měnit, ale i pokud ho nezměníš, tvůj tým v turnaji soutěží dál a sbírá pro tebe body. O víkendu soutěžíme o ceny za 10 000 Kč, napůl nákupní poukazy a napůl bonusy na kurzové sázení. Další soutěží tohoto týdne je ta o lístky na zápas Sparta – Zlín.

Sestavte si vlastní tým z reálných sportovců a hrajte o statisíce! >>

Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitky Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitkyFoto Sazka

V rámci Ligy mistrů si můžete sestavit vlastní tým v 24.4. To hrajeme o ceny za 3000 Kč, vstupné 50 Sazka Tokenů. Podobný turnaj se týká i Premier League, kde o víkendu rozdáme ceny za 3000 Kč, za vstupné 50 Sazka Tokenů.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud