4. května 2018 • 10:56

Tipy a sestavy pro HET ligu: titul v Edenu, Brazilec přiblíží záchranu

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pomalu, ale jistě míří HET liga do svého finiše. Tento víkend se odehraje už 27. kolo, ve kterém bude k vidění řada záchranářských bitev, ale i boje o titul a pohárovou Evropu. V Sazka Fantasy budeme hrát o prémii kola v hodnotě 10 100 korun. Celkově za jarní část soutěže rozdáme 175 tisíc a vítěz si odnese 20 tisíc korun. Kdo je zraněný a kdo se v 27. kole HET ligy vyplatí?



Sparta - ZlínFoto Sport
I když Sparta minulou porážkou v Ostravě přišla o neporazitelnost, která trvala 10 kol, a se Zlínem v posledních třech ligových zápasech jen remizovala, i tak jsou domácí velkým favoritem. Největším adeptem na vsítění branky je Nicolae Stanciu (11,7 milionů).

Karviná - DuklaFoto Sport

Domácí potřebují výhru jako sůl. Karviná 8x za sebou nevyhrála (z toho 6 remíz), naopak Dukla z posledních třech kol si připsala dvě důležitá vítězství. Dá se očekávat velmi tuhý boj, nedivili bychom se remíze 0:0. Proto bychom vsadili na domácího brankáře Patrika Le Gianga (7,5 milionů).

Brno - JablonecFoto Sport

Zbrojovka pomalu ale jistě padá do druhé ligy. Brno 4x za sebou prohrálo a v posledních 7 kolech získalo jediný bod. Tyto výkony z něj dělají nejhorší tým na jaře, naopak Jablonec jarní tabulce vévodí. Hostům se daří především v útočné fázi, dá se očekávat větší příděl do domácí svatyně. Ve formě hraje útočník Martin Doležal (12,4 milionů).

Boleslav - BaníkFoto Sport

Tak se zdá, že tento zápas změní všechny pořádky mezi těmito týmy. Vždyť Boleslav doma v lize Ostravu 7x za sebou porazila a z posledních sedmi ligových kol prohrála jen jednou. Ale Baník jede tentokrát do středních Čech jako favorit. Jeho boj o přežití v lize sledujeme s nadšení, další výhru zařídí Brazilec Dyjan de Azevedo (11,8 milionů).

Liberec - JihlavaFoto Sport

Ani jeden tým není v nijak oslnivé formě. Liberec 4x za sebou nezvítězil (z toho 3 porážky), Jihlava dokonce nevyhrála šest kol a v posledních čtyřech zápasech remizovala. Domácí mají problémy s koncovkou, když už 304 minut neskórovali. Prolomí mlčení mladý kanonýr Matěj Pulkrab (8,9 milionů)?

Olomouc - BohemiansFoto Sport

Klokani venku to už je ohraná písnička. A v tomto kole je čeká velmi těžký oříšek. Olomouc 6x po sobě neprohrála a 2x v řadě zvítězila a tlačí se na druhé místo v tabulce. Hosté v posledních 6 venkovních utkáních v lize uhráli jediný bod. Sigma je tak velkým favoritem, v minulém kole se velmi dařilo Tomáši Zahradníčkovi (12,2 milionů).

Slovácko - TepliceFoto Sport

Zlepšenou defenzivou kráčí domácí za záchranou. Slovácko 4x po sobě neprohrálo a 443 minut neinkasovalo. V důležitém souboji je čeká soupeř, který má dost problémů se svou hrou. Teplice zvítězily v jediném z posledních 6 kol a 3x v řadě nevyhrály. Domácí se přiblíží záchraně, k bodům pomůže brankář Milan Heča (12,6 milionů).

Slavia - PlzeňFoto Sport

Tak to vypadá, že titul se letos bude slavit v Edenu. Ale jinak, než by si představovali fanoušci Slavie. O formě obou týmů je známo hodně. Plzni stačí k titulu vybojovat bod, což by se jí mělo podařit. Ve formě hraje Tomáš Hořava (12 milionů).

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud