11. května 2018 • 09:47

Tipy a sestavy pro HET ligu: Tecl je ve formě, Kozáčik bude nulovat

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pomalu, ale jistě míří HET liga do svého finiše. Tento víkend se odehraje už 27. kolo, ve kterém bude k vidění řada záchranářských bitev, ale i boje o titul a pohárovou Evropu. V Sazka Fantasy budeme hrát o prémii kola v hodnotě 10 100 korun. Celkově za jarní část soutěže rozdáme 175 tisíc a vítěz si odnese 20 tisíc korun. Kdo je zraněný a kdo se v 27. kole HET ligy vyplatí?



Jihlava - SpartaFoto Sport

Jedno z překvapení kola by se mohl zrodit v Jihlavě. Vysočina v posledním kole vyhrála v Libereci a hodně se přiblížila záchraně. Domácí 5x za sebou neprohráli (4 remízy, 1 výhra), Sparta z posledních 12 ligových zápasů prohrála jen jednou (5 výher, 6 remíz). Vychází nám z toho divoká remíza, vsadili bychom na agilního Srdjana Plavšiče (10,7 milionů).

Ostrava - LiberecFoto Sport

Baník míří za záchranou. K tomu by bylo potřeba protrhnout jednu nepěknou statistiku, když Baník Ostrava vyhrál jediné z posledních 13 ligových utkání s Libercem. Jenže Slovan se trápí, ve vzduchu visí vyhazov trenéra Holoubka. Baník protáhne bodovou šňůru i díky výkonu Dyjana de Azeveda (9,9 milionů).

Zlín - OlomoucFoto Sport

Hosté mají v tomto utkání v sázce mnohem víc. Po vítězství Slavie ve finále Mol Cupu totiž má konečné třetí místo cenu 80 milionů korun, protože toto umístění zaručuje přímý postup do skupin Evropské ligy (pokud Slavie skončí druhá, což je dost pravděpodobný). Hlavním tahounem týmu bude Jakub Plšek (12,2 milionů).

Plzeň - SlováckoFoto Sport

Přiblíží se Viktoria k titulu? Ano, ale pouze jedním bodem. Slovácko potřebuje body jako sůl a to se mu poslední kola daří, vždyť už 5x po sobě neprohrálo a 533 minut neinkasovalo. Tohle bude zápas obran, proto bychom vsadili na domácího brankáře Matúše Kozáčika (10,6 milionů).

Teplice - BrnoFoto Sport

Zbrojovka se pomalu ale jistě loučí s první ligou. Brno devět ligových zápasů po sobě nevyhrálo a zvítězilo v jediném z posledních 12 kol. Na první nesestupující místo ztrácí propastných šest bodů. Trefí se po delší době teplický David Vaněček (7,9 milionů)?

Sestav si vlastní tým, ovldáni turnaj Sazka Fantasy a vyhraj 20 tisíc korun! >>

Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitky Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitkyFoto Sazka

Bohemians - BoleslavFoto Sport

Z Ďolíčku se stala nedobytná pevnost. Bohemians doma neprohráli 9 ligových zápasů za sebou, na domácím stadionu na jaře vyprášili i Plzeň. Soupeřům dělá velké problémy Benjamin Tetteh (8,7 milionů), kterému sice chybí produktivita, ale to vypadá jen jako otázka času.

Jablonec - KarvináFoto Sport

Spanilá jízda Jablonce až do skupiny Evropské ligy pokračuje. I když svěřenci Petra Rady nezvládli finále MOL Cupu, v lize směle útočí na třetí místo zaručující tuto výsadu. Peltův tým v lize doma 7x za sebou neprohrál a z toho 4x neinkasoval. Naopak Karviná se topí, z posledních 4 kol získala jediný bod. Skvěle hraje domácí obránce Tomáš Holeš (11,9 milionů).

Dukla - SlaviaFoto Sport

Tohle by měla být jasná záležitost pro slávisty. Ti ještě pokukují po titulu, i když ten je hodně daleko. Dukla se už téměř zachránila, mohla by hrát otevřený fotbal, což hostům bude vyhovovat. Ve velké formě je střelec Stanislav Tecl (10,8 milinů).

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud