14. června 2018 • 10:15

Největší hvězdy MS? Messi s extra motivací i mladík z bundesligy

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalové mistroství světa je konečně tu. Díky Sazka Fantasy můžeš být jeho součástí i ty! Jak na to? Sestav si na www.sazkafantasy.cz svou sestavu z reálných hráčů, sleduj, jak ti podle svých výkonů sbírají fantasy body a hraj o 160 tisíc. Kdo z hvězd na MS podle expertů deníku Sport zazáří?



Neymar

Nejzářivější hvězda největšího favorita, nejdražší hráč světa... těch NEJ je kolem Neymara snad až příliš. Brazilská superstar musela vinou zranění vynechat konec sezony v PSG, do přípravy před MS ale naskočila v plné síle. Neymar je hlavní útočnou zbraní Brazilců, od kterých se očekává velký přísun gólů - vyplatí se na něj vsadit.

Lionel Messi

Dal 45 gólů v 54 zápasech, nad hlavu s Barcelonou pozvedl titul pro španělského mistra, a teď chce další cenný kov. Mistrovství světa v Rusku bude pro Lionela Messiho, který už několikrát pohrozil koncem v reprezentaci, téměř jistě poslední velkou mezinárodní akcí. Argentinský lídr tak bude mít extra motivaci vystřílet svému týmu úspěch.

Cristiano Ronaldo

Svou zemi dovedl k triumfu na EURO, Real Madrid hned k třem triumfům v Lize mistrů v řadě. Nebyl by to ale Ronaldo, sběratel trofejí, aby nechtěl víc. Portugalci možná nepatří mezi největší favority šampionátu, o to víc zodpovědnosti bude na Ronaldových bedrech naloženo. Jeho forma od začátku kalendářního roku dokazuje, že by měl těm, kdo si jej vyberou do svého týmu, přinést víc než dost bodů.

Antoine Griezmann

Didier Deschamps ukázal na něj. Antoine Griezmann bude jedničkou v útoku Francie. Šikovný útočník, který se blýskl i ve vítězném finále Evropské ligy, bude táhnout zemi galského kohouta za kýženým úspěchem. A třeba i váš tým za skvělou výhrou.

Sestav si vlastní tým z hráčů MS ve fotbale a hraj o 160 tiscí>>

Sestav si vlastní tým na MS na Sazka Fantasy Sestav si vlastní tým na MS na Sazka FantasyFoto Sport

Timo Werner

Nejlepší německý střelec z kvalifikace, Sandro Wagner, se do nominace nevešel, obhajující šampioni ale mají mladou pušku, na kterou se mohou spolehnout. Timo Werner v dresu RB Lipsko dvě sezony po sobě patřil mezi nejlepší střelce bundesligy. Než se obránci stačí ohlédnout, uteče jim a tváří v tvář brankáři prokáže svůj zabijácký instinkt. Věříte Němcům? Najděte v týmu místo pro Wernera.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud