20. července 2018 • 10:55

Tipy a možné sestavy pro ligu: Trefí se Baroš, Stanciu je ve formě

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nová sezona české fotbalové ligy je tu a s ní i Sazka Fantasy! Sestav si vlastní tým z reálných hráčů a hraj o 200 tisíc. Kdo v prvním kole bude chybět? A na koho naopak můžeš při svém výběru vsadit? Projdi si pravděpodobné sestavy před 1. kolem fotbalové ligy.



Dukla - PlzeňFoto Sport

Hned v prvním zápase se představí mistrovská Plzeň. Zdá se, že tým Pavla Vrby přes léto vhodně doplnil kádr a znova bude atakovat ty nejvyšší příčky. V prvním kole čeká Viktorku oblíbený soupeř, Duklu v lize porazila pětkrát za sebou. Představí se střelecky Michael Krmenčík (12,1 milionů).

Příbram - TepliceFoto Sport

Nováček soutěže se představí proti Teplicím. Fotbal Josefa Csaplára by mohl přinést otevřenou partii. Domácí vsází na zkušenost, kdežto v Teplicích dostávají více prostoru mladíci, kteří reprezentují Česko v mládežnických reprezentacích. Vsadili bychom na produktivního Patrika Žitného (7,7 milionů).

Liberec - KarvináFoto Sport

Proti Karviné čeká premiéra v české lize slovenského trenéra Zsolta Hornyáka, hosty zase poprvé povede kouč Roman Nádvorník. Karvinští nehrají se soupeřem z pod Ještědu rádi, od postupu do ligy s ním ještě nevyhráli. Možná je ten nejlepší čas si napravit reputaci, domácí by mohli mít problémy v útoku, zkusili bychom brankáře Martina Berkovce (9,4 milionů).

Zlín - BoleslavFoto Sport

Od tohoto utkání nečekáme žádné velké hody. Zlín od nové sezony převzal defenzivní mág Michal Bílek, Boleslav zažila v loňské sezoně velký herní pokles. Podle všeho bude spokojen fanklub defenzivního fotbalu, proto bychom vsadili na domácí obranu, jmenovitě bychom zkusili Petra Buchtu (7,4 milionů).

Sparta - OpavaFoto Sport

Odčinit loňský propadák chce pražská Sparta. A jestli se jí něco v minulé sezoně povedlo, byly to zápasy na domácí půdě. V prvním kole letenský tým čeká ambiciózní nováček z Opavy. Tým ze Slezska se prezentuje pěkným útočným fotbalem, to by domácím mohlo vyhovovat. Ve velké formě vypadá Nico Stanciu (11,4 milionů).

Bohemians - SlováckoFoto Sport

Zajímavě rozjeté jaro pro Bohemians nakonec nedopadlo nijak valně. Jenže tým se přes léto nijak zvlášť nezměnil, chybět by mohl jen střelec Tetteh, který přestoupil do Sparty. Nahradí ho Lukáš Juliš (6 milionů), který šel opačným směrem?

Sestav si vlastní tým z hráčů fotbalové ligy a hraj o 200 tisíc >>

Sestava fotbalové ligy na Sazka Fantasy Sestava fotbalové ligy na Sazka FantasyFoto iSport.cz

Olomouc - SlaviaFoto Sport

Šlágr kola se odehraje na Hané. Podle mnohých je v letošní sezoně největším favoritem na zisk titulu Slavie, která ještě pokukuje po dalších posilách. Na úvod sezony je však nečeká nic jednoduchého, Sigma doma prohrála jediný z posledních 35 soutěžních zápasů. V útoku hostů zřejmě nastoupí Stanislav Tecl (8,6 milionů), který v posledních měsících má velmi dobrou střeleckou formu.

Ostrava - JablonecFoto Sport

Na hodně neoblíbeného soupeře narazí v prvním kole ostravský Baník. Ten nad Jablonecm nevyhrál už osm let. Domácí se chtějí v této sezoně pohybovat jinde, než v záchranářských bojích, proto pro něj bude start nesmírně důležitý. V tomto zápase tipujeme remízu, trefit by se mohl Milan Baroš (7,3 milionů).

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud