7. srpna 2018 • 17:22

Premier League je zpět! Sestav si vlastní tým a hraj o 120 tisíc

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další týden Sazka Fantasy je tu! Což je dobrá zpráva pro milovníky zahraničního fotbalu, protože už tento víkend začíná prestižní Premier League. Sestav si vlastní tým z hráčů anglické ligy i ty a hraj o ceny v hodnoty 120 tisíc korun.



Už tento víkend začíná na Sazka Fantasy začíná turnaj Premier League a v prvním kole hrajeme o ceny za 5 000 Kč. Na podzim se bude hrát celkově o ceny za 120 000 Kč a první místa si rozdělí 15 tisíc korun.

V rámci turnaje bude tvůj tým automaticky pokračovat z jednoho soutěžního kola do dalšího. Mezi koly můžeš svůj tým libovolně měnit, ale i pokud ho nezměníš, tvůj tým v turnaji soutěží dál a sbírá pro tebe body.

Dalším kolem pokračuje i české fotbalová liga. O víkendu budeme hrát o ceny za 3000 Kč. Body se vám budou počítat i do celkového žebříčku, ve kterém se bojuje o ceny za 200 tisíc a první místo v podzimním turnaji vyhrává 30 tisíc korun v hotovosti.

Sestav si vlastní tým z hráčů Premier League a hraj o ceny za 120 tisíc >>

Sestava Premier League Sestava Premier LeagueFoto Sazka

V sobotu hrajeme v denní soutěži o lístky na zápas Sparta – Příbram a připravili jsme pro váš VIP soutěži o ceny za 7 000 Kč.

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud