9. srpna 2018 • 10:41

Největší překvapení ligy? Kometa z Příbrami i střelci Liberce a Zlína

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová liga má za sebou už tři kola. Kdo v nich nečekaně zaujala a vyplatí se ve vašich sestavách na Sazka Fantasy? Nezapomeňte, že hrajeme o ceny za 200 tisíc a nejúspěšnější uživatel podzimního turnaje si odnese 30 tisíc korun!



Jan Matoušek, Příbram

Suverénně největší kometa ligy. Příbramský klenot, který nově patří pražské Slavii, udivuje svou rychlostí, šikovností a jistotou v zakončení. Po skvělé sezoně ve druhé lize vletěl s vervou i do Fortuna ligy, blýskl se dvěma brankami proti Bohemians.

Roman Květ, Příbram

Tři kola, dva nádherné góly z dálky. To je vizitka dalšího příbramského talentu, Romana Květa. Dvacetiletý středopolař ale není jen kanonýr ze standardek a větších vzdáleností, defenzivní štít Csaplárova týmu zdobí jistota ve středu pole. Ne nadarmo je přirovnáván k jinému úspěšnému produktu tamní akademie, Antonínu Barákovi.

Jean David Beauguel, Zlín

Zlín pod Michalem Bílkem stoupá tabulkou i díky formě dvou věží v útoku. Vedle Tomáše Poznara se k velkým výkonům vyšvihnul i Jean-David Beauguel. Někdejší útočník Dukly Praha hodil za hlavu vleklé zdravotní problémy a zařadil se mezi klíčové hráče Ševců. Ve třech zápasech dvakrát rozvlnil síť, Zlínu zajistil bod proti Jablonci a trefou v nastavení i vítězný obrat proti Mladé Boleslavi.

Patrik Žitný, Teplice

Při výkonech příbramského Matouška se na něj trochu zapomíná, ale nemělo by. Patrik Žitný v pouhých 19 letech patří k oporám Teplic. Šikovné křídlo se blýsklo už v prvním kole, když vystřelilo bod právě proti Příbrami. V součtu s minulou sezonou má Žitný na kontě už 5 branek ve 13 zápasech. S jeho talentem se musí počítat.

Sestav si vlastní tým z hráčů české ligy a hraj o 200 tisíc >>

Sestava fotbalové ligy na Sazka FantasyFoto iSport.cz

Jan Pázler, Liberec

Nejlepší střelec druhé ligy si v dresu hradeckých „Votroků“ vysloužil angažmá v Liberci. Pod vedením slovenského kouče Zsolta Hornyáka dostává šanci sporadicky, jen v jednom ze tří zápasů odehrál plný počet minut. V těch zbývajících dvou naskočil z lavičky dohromady na 36 minut, i to mu stačilo na dva góly. Ty rozhodly o remíze s Teplicemi a výhře nad Karvinou.

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud