17. srpna 2018 • 10:35

Tipy a možné sestavy pro ligu: Slavia přeruší sérii, Stanciu je v luxusní formě

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nová sezona české fotbalové ligy je v plném proudu a s ní i Sazka Fantasy! Sestav si vlastní tým z reálných hráčů a hraj o 200 tisíc. Kdo v pátém kole bude chybět? A na koho naopak můžeš při svém výběru vsadit? Projdi si pravděpodobné sestavy před 5. kolem fotbalové ligy.



Dukla - SlováckoFoto Sazka

Domácí jsou po prvních čtyřech kolech v problémech, neboť ještě nezískali ani bod. Navíc je nečeká oblíbený soupeř, Dukla v lize neporazila Slovácko 9krát za sebou. Hosté mají problémy v obraně, v průměru inkasují přes tři branky na zápas. V útoku hostů se objeví Tomáš Zajíc (6,5 milionů).

Liberec - BohemiansFoto Sazka

Týmy se sice prezentují zajímavým fotbalem, jenže zatím se trápí v koncovce. Domácí zatím vstřelili pouze čtyři branky, hosté jsou na tom jen o jednu lépe. I proto se nabízí varianta obran, my bychom vsadili na tu domácí v čele s brankářem Václavem Hladkým (8,1 milionů).

Mladá Boleslav - OpavaFoto Sazka

Naopak v tomto utkání čekáme střeleckou kanonádu. Boleslav vypadala proti Slavii velmi dobře, Opava se zas v minulém kole radovala z prémiového bodu po postupu v lize. Za domácí vypadá nebezpečně Nikolaj Komličenko (12,3 milionů).

Zlín - TepliceFoto Sazka

A další ofenzivní bitva? Zlín ani Teplice zatím ve čtyřech kolech neudržely čistá konta. Zlín zatím nestačil jen na Plzeň, Teplice zas v minulém kole schytaly čtyři góly od Sparty. Zařídí nápravu zatím nejlepší střelec ligy David Vaněček (11,6 milionů)?

Slavia - JablonecFoto Sazka

Nepříjemné vyřazení z předkol Ligy mistrů zažil v týdnu domácí tým. Po divné porážce je ve svěřencích Jindřicha Trpišovského určitě pachuť, navíc na domácí scéně je nečeká nic jednoduchého. Slavia v lize Jablonec 10krát za sebou neporazila. Přesto domácí jsou favoriti, potvrdí skvělou formu Josef Hušbauer (12,8 milionů).

Karviná - PlzeňFoto Sazka

Tady o favoritovi utkání není pochyb. Domácí jsou na dně tabulky s nulovým bodovým ziskem, úřadující mistr naopak ani bod neztratil. Prostupná karvinská obrana bude živou vodou pro mírně tápající útok Plzně, zařádí si Michael Krmenčík (13 milionů).

Sestav si vlastní tým z hráčů fotbalové ligy a hraj o 200 tisíc >>

Sestava Jana Malého Sestava Jana MaléhoFoto Sazka Fantasy

Sparta - PříbramFoto Sazka

Tenhle výkon Sparta potřebovala. V Teplicích se svěřenci Zdenka Ščasného vyznamenali a domácí tým zdemolovali v prvním poločase čtyřmi kusy. Nováček z Příbrami zatím působí velmi sympatickým dojmem, ale na Letné si ukousne až příliš velké sousto. Hvězdou minulého kola byl záložník Nicolae Stanciu (11,7 milionů).

Olomouc - BaníkFoto Sazka

Skvělé působení na evropské scéně může Olomouci dělat problémy na té domácí. Hanáci to mají s šířkou kádru na štíru, což potvrdili už v minulém kole. Baník je naopak v laufu, jenže nejistý je start Milana Baroše. Zastoupí ho Dame Diop (11,4 milionů)?

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud