27. srpna 2018 • 20:00

Startuje fantasy US Open! Sestav vlastní tým a bojuj o 30 tisíc

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nový týden přináší se Sazka Fantasy další možnosti skvělých výher! Startuje dlouhodobý turnaj s tenisovým US Open o ceny v hodnotě 30 tisíc korun a skvělé vybavení Tomáše Berdycha. Kromě toho jsou v plném proudu i česká fotbalová liga a anglická Premier League. Kdy si můžete sestavit vlastní tým a bojovat se svými soupeři?



V pondělí odstartuje poslední letošní grandslamový turnaj v tenise. US Open samozřejmě odšpuntuje i dlouhodobý fantasy turnaj spojený právě s grandslamem v New Yorku. Turnaj je rozdělen do šesti kol, v v pěti z nich se hraje o pět tisíc korun. V tom šestém se pak soutěží o podepsaný ručník a potítka Tomáše Berdycha. Více podrobností ZDE >>>

V pátek pokračuje už 7. kolem i nejvyšší česká fotbalová liga. V tom se rozdělí tři tisíce korun, navíc v sobotu proběhne bonusová soutěž o vstupenky na utkání FC Viktoria Plzeň – SFC Opava. Nezapomeňte, že první místo v podzimním turnaji vyhrává 30 tisíc korun v hotovosti.

Sestav si vlastní tým z tenistů na US Open a hraj o 30 tisíc a vybavení Tomáše Berdycha >>>

Sestav si vlastní tým z tenistů na US Open a hraj o 30 tisíc a vybavení Tomáše BerdychaFoto Sazka Fantasy

O víkendu pokračuje i anglická Premier League, kterou čeká 4. kolo. Na Sazka fantasy si budete moct zasoutěžit o ceny v hodnotě pět tisíc korun. V dlouhodobém podzimním turnaji se navíc hraje o ceny za 120 tisíc korun, přičemž první místa si rozdělí 15 tisíc korun.

A těšit už se můžou i fanoušci hokeje, už 14. září totiž roztáhne oponu hokejová extraliga, s s níž samozřejmě odstartuje dlouhodobý turnaj o 30 tisíc korun.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud