3. září 2018 • 10:04

Pokračuje fantasy US Open. Hraj o vybavení od Tomáše Berdycha!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nový týden přináší se Sazka Fantasy další možnosti skvělých výher! Fotbalové ligy mají sice reprezentační přestávku, v plném proudu je ale tenisové US Open, kde se od začátku hraje o ceny za 30 tisíc korun a výbavu Tomáše Berdycha. O tu se bude soutěžit už ve středu. Neváhej a zapoj se do hry!



Ve druhém týdnu US Open se hraje o dalších 15 tisíc korun a navíc skvělé věcné ceny od Tomáše Berdycha. O podepsaný ručník a potítka se bude hrát ve středu, v pondělí a pátek o výhry za pět tisíc korun a další pět tisíc si navíc rozdělí deset nejlepších hráčů za celkové umístění. Více podrobností ZDE >>>

Fotbaloví fanoušci si tento týden odpočinou, na plánu je totiž reprezentační přestávka, a tak se o víkendu nebude hrát česká nejvyšší soutěž ani anglická Premier League. Obě soutěže budou pokračovat v příštím týdnu, v české lize se bude hrát o ceny za 20 tisíc korun.

Sestav si vlastní tým z tenistů na US Open a hraj o 30 tisíc a vybavení Tomáše Berdycha >>>

Sestav si vlastní tým z tenistů na US Open a hraj o 30 tisíc a vybavení Tomáše BerdychaFoto Sazka Fantasy

Příští týden zároveň odstartuje hokejová extraliga, jejíž turnaj už je spuštěný. V základní části se bude hrát o ceny za 150 tisíc korun, vítěz si odnese hned 30 tisíc. Rovněž se připravuje také turnaj na fotbalovou Ligu mistrů, která začne 18. září. O jeho spuštění vás budeme informovat.

Už máš svůj tým? Zapoj se do Sazka Fantasy!

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud