27. září 2018 • 12:04

Parádní šance! Sestav si vlastní tým a hraj o VIP lístky do O2 areny

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je tady další týden a s ním i turnaje na Sazka Fantasy! Tento týden pokračují dlouhodobé soutěže v české fotbalové lize, anglické Premier League a hokejové extralize. V pátek se v denních soutěžích bude hrát o VIP lístky na zápas Sparty v O2 areně či vstupenky na fotbalový zápas Plzeň – Teplice. Kdy si můžete sestavit vlastní tým a bojovat se svými soupeři?



Česká fotbalová liga má tento týden na plánu už 10. kolo. V Sazka Fantasy se můžete těšit na parádní soutěže o ceny. Už v pátek se v denní soutěži bude hrát o lístky na zápas FC Viktoria Plzeň – FK Teplice a také o ceny za tři tisíce korun. V sobotu navíc proběhne i VIP soutěž o ceny za sedm tisíc korun se vstupem za 500 Sazka Tokenů. Kromě toho samozřejmě pokračuje dlouhodobá soutěž, celkově se v podzimní části rozdělí 200 tisíc korun.

Pokračuje i anglická Premier League, kde se odehraje 7. kolo. O víkendu se na Sazka Fantasy bude hrát o ceny za pět tisíc korun, celkově se v podzimní části rozdělí 120 tisíc korun.

Kromě fotbalových soutěží samozřejmě pokračuje i hokejová extraliga, která se dostává do tempa. Páteční sváteční den nabídne doslova exkluzivní cenu v podobě čtyř VIP lístků do O2 areny na zápas Sparty se Zlínem! Kromě toho se hraje o ceny za pět tisíc korun. Celkem se v základní části rozdělí 150 tisíc korun.

Sestav si vlastní tým a hraj o ceny >>>

V nové sezoně fantasy extraligy se bude nově bodovat i Radegast IndexFoto Sazka Fantasy

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud