26. října 2018 • 11:21

Tipy a sestavy pro ligu: Trávník hraje ve formě. Řádit bude Krmenčík a slávisté

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nová sezona české fotbalové ligy je v plném proudu a s ní i Sazka Fantasy! Sestav si vlastní tým z reálných hráčů a hraj o 200 tisíc. Kdo v 13. kole bude chybět? A na koho naopak můžeš při svém výběru vsadit? Projdi si pravděpodobné sestavy a možné tipy před 12. kolem fotbalové ligy. Sestav si vlastní tým z hráčů fotbalové ligy a hraj o 200 tisíc korun >>>



Teplice - BaníkFoto Sport

Ostravský stroj se mírně zasekl. Hosté mají na kontě dvě remízy s Mladou Boleslaví a Karvinou. Domácí Teplice už 9 ligových zápasů s Baníkem neprohrály, a tak se dá očekávat velmi vyrovnaná bitva. Z tohohle zápasu bychom uvažovali o domácím Davidu Vaněčkovi (8,5 milionů).

Karviná - OlomoucFoto Sport

Tohle před sezonou nikdo nečekal, že při prvním vzájemné zápase bude oba celky dělit jen bod. Olomouc jde ale nahoru, poprvé v sezoně dokázala v lize 2x po sobě neprohrát. Navíc Sigma z posledních pěti soutěžních utkání (liga a pohár) prohrála pouze jednou a zpevnila defenzivu. Do sestavy se vrátil Václav Pilař (6,1), po trestu může hrát Šimon Falta, a tak jsou hosté pro nás favoritem.

Boleslav - BohemiansFoto Sport

Tady by mohly být gólové hody. Boleslav s 29 obdrženými góly má suverénně nejhorším obranu v lize. Bohemku zase trápí marodka, chybět budou M. Hašek, Juliš, Nečas a Vondra. Domácí hodně spoléhají na lídra střelců Nikolaje Komličenka (12,5), který by se měl prosadit.

Opava - PříbramFoto Sport

No konečně! Domácí se vrací na svůj stadion, azyl v Brně je definitivně pryč. Plný stadion čeká Příbram, která se začala mírně trápit. Hosté venku urvali jediný bod a v minulém kole utržila doma těžký debakl 0:6 s Jabloncem. Trefí výhru útočník Joel Kayamba (7,1)?

Zlín - SpartaFoto Sport

Není Letná jako Letná. Spartě se ve Zlíně nedaří, nevyhrála tam už třikrát v řadě. Navíc jí v dalším kole čeká derby pražských „S“ se Slavií a několik jejích hráčů je v karetním ohrožení. Pro Zlín jedinečná šance, jak prolomit čtyřzápasovou sérii bez výhry. Vystřelí mu tři body se Spartou jeho nejlepší střelec Jean-David Beaugel (9,7)?

Plzeň - SlováckoFoto Sport

Trápící se Slovácko čeká utkání na hřišti obhájce titulu. Favorit zápasu je v tomto případě naprosto jasný. Plzeň posílená dobrým výsledkem na Realu Madrid může v zápase rozjet naplno svůj gólostroj a kdo jiný by ho měl řídit, než autor sedmi gólů Michael Krmenčík (11,5).

Sestav si vlastní tým z hráčů fotbalové ligy a hraj o 200 tisíc >>

Sestav si vlastní tým z hráčů české fotbalové ligy a hraj o ceny za 200 tisíc korun!Foto Sazka Fantasy

Jablonec - LiberecFoto Sport

Severočeské derby nemívá favorita. Nejinak tomu bude i tentokrát, ale je tu pár věcí, které hrají do karet Jablonci. Na Střelnici s Libercem čtyřikrát v řadě v lize neprohrál, navíc v posledních sedmi vzájemných ligových duelech nevyhrál hostující tým. Potvrdí skvělou formu Michal Trávník (11,1)?

Slavia - DuklaFoto Sport

Není ve 13. kole snad většího favorita, než jakým bude pražská Slavia v domácím zápase s Duklou. „Sešívaní“ s tímto soupeřem v lize už 16 zápasů neprohráli, a ačkoliv se po špatném vstupu do sezony Dukla probrala a v posledních třech zápasech neprohrála, bude to mít v Edenu více než těžké. Miroslav Stoch (12,9) se trefil v posledních třech zápasech, prodlouží svou sérii?

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud