9. listopadu 2018 • 10:39

Tipy a sestavy pro ligu: Pozor, chybí Komličenko. Ve formě Tetteh a Stoch

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nová sezona české fotbalové ligy je v plném proudu a s ní i Sazka Fantasy! Sestav si vlastní tým z reálných hráčů a hraj o 200 tisíc. Kdo v 15. kole bude chybět? A na koho naopak můžeš při svém výběru vsadit? Projdi si pravděpodobné sestavy a možné tipy před 15. kolem fotbalové ligy. Sestav si vlastní tým z hráčů fotbalové ligy a hraj o 200 tisíc korun >>>



Boleslav - DuklaFoto Sport

Velkou komplikací pro domácí v zápase s Duklou je absence nejlepšího střelce soutěže Nikolaje Komličenka, který se trefil už 12krát. Dukla se vrátila na poslední místo tabulky a to hlavně díky špatné defenzivě, když v posledních dvou duelech inkasovala deset branek. Ruského ostrostřelce by gólově mohl nahradit Tomáš Přikryl (11,2 milionů).

Karviná - SpartaFoto Sport

Hosté si potřebují napravit svou reputaci na cizích stadionech. Favorit už třikrát po sobě na hřišti soupeře nevyhrál a dokonce nevstřelil ani branku. Karviná zase nevyhrála v lize už pět kol. Slabšího soupeře by mohl popravit Benjamin Tetteh (8,8 milionů), který má skvostnou střeleckou formu.

Slovácko - LiberecFoto Sport

Velmi neoblíbený soupeř čeká Slovácko. To v lize neporazilo Liberec devětkrát za sebou a vyhrálo jediný z posledních 25 vzájemných ligových duelů. Navíc hostům se začalo dařit. Liberec prohrál jediné z posledních pěti kol a čtyřikrát neinkasoval. Proto bychom zkusili obranu hostí s brankářem Filipem Nguynem (10,4 milionů).

Opava - BaníkFoto Sport

Velmi vypjaté utkání se dá čekat v Opavě. Úhlavní rivalové se v nejvyšší soutěži utkají po 13 letech, ve druhé lize však spolu hrály v předminulé sezoně a zajímavé je, že Ostrava oba zápasy vyhrála. Ale forma hostů jde lehce dolů, z posledních čtyř utkání vyhrál Baník pouze jednou. Do základní sestavy hostů by se po trestu měl vrátit Milan Baroš (6,6 milionů).

Jablonec - BohemiansFoto Sport

V parádní formě hraje momentálně Jablonec. Peltův klub už 6 kol neprohrál (5x vyhrál a jednou remizoval). Jenže teď má za sebou velmi těžké a náročné cestování z Astany a na druhé straně barikády je ve velké pohodě střelec Abdulla Yusúf (8,1 milionů).

Plzeň - PříbramFoto Sport

Domácí mají za sebou zápas století, když od Realu inkasovali nepopulárního bůra. V lize má ideálního soupeře na spravení si chuti. Příbram se zmítá v obrovské krizi, tým prohrál čtyřikrát v řadě a inkasoval strašidelných 18 branek. Domácí si zastřílí, vsadili bychom na dlouhána Tomáše Chorého (6,1 milinoů).

Teplice - OlomoucFoto Sport

Trenér Jílek naordinoval olomouckým nové rozestavení a týmu se začalo dařit směrem do útoku. Jenže problémy v defenzivě stále pokračují, tým letos už inkasoval víc branek než za celou minulou sezonu. To by měla být voda na mlýn pro střelce Davida Vaněčka (8,9 milionů).

Slavia - ZlínFoto Sport

Slavia je nejproduktivnější tým soutěže, doma nastřílela už 20 branek. Mužstvu se ale opět zaplňuje marodka a v nohách budou mít těžké pohárové utkání s Kodaní. Hosty letos zdobí pod trenérem Bílkem útok, dá se tedy očekávat velmi pěkné utkání. Ve velkém střeleckém apetitu je nyní Miroslav Stoch (12,6 milionů).

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud