30. listopadu 2018 • 13:57

Tipy a možné sestavy pro ligu: Olayinka na hrotu, Sparta ztratí

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nová sezona české fotbalové ligy je v plném proudu a s ní i Sazka Fantasy! Sestav si vlastní tým z reálných hráčů a hraj o 200 tisíc korun. Kdo bude v sedmnáctém kole chybět? A na koho naopak můžeš při svém výběru vsadit? Projdi si pravděpodobné sestavy a možné tipy před 17. kolem FORTUNA:LIGY.



Teplice - LiberecFoto Sport

V tomto zápase se utkají týmy s rozdílnou formou. Teplice doma z posledních tři ligových utkání získaly jen bod, naopak Liberec poslední tři venkovní zápasy v lize neprohrál. Hostům se začalo dařit v obraně, v posledních čtyřech utkání dostali jedinou branku. Do sestavy doporučujeme hostujícího brankáře Filipa Nguyena (9,5 milionů).

Boleslav - KarvináFoto Sport

Po minulém kole se Karviná dostala na poslední místo v tabulce. Aby ne, hosté mají na triku nejhorší bilanci z posledních pěti utkání v celé lize, když získali jediný bod. Mladá Boleslav se proti prostupné defenzivě posledního celku zajisté gólově prosadí, jako sázka na jistotu se tak zdá nejlepší střelec ligy Nikolaj Komličenko (9,4 milionů).

Slovácko - SpartaFoto Sport

Slovácko porazilo v posledním kole Baník (3:0) a doma nemá se Spartou co ztratit. V Uherském Hradišti navíc s pražským celkem neprohrálo už třikrát v řadě. Hosté mají v nohách 120 minut pohárového klání v Opavě, kde postoupila až po penaltách. Čekáme zaváhání favorita, zkusili bychom risk v podobě domácího Jana Kuchty (7 milionů).

Bohemians - DuklaFoto Sport

Malé pražské derby. Domácí vyhráli poslední 2 vzájemné ligové duely bez inkasované branky. Navíc Dukla to na své protivníky ze stejného města neumí, ze tří letošních střetnutí nezískala ani bod. A ještě jeden důvod, proč věřit Klokanům - Dukla má se 14 vstřelenými góly nejhorší ofenzivu soutěže. Zkusili bychom proto domácí obranu, jmenovitě Daniela Krcha (6,3 milionů).

Příbram - BaníkFoto Sport

Hostům se přestalo dařit. A v dalším kole je nečeká nic jednoduchého. Nováček soutěže proti silným soupeřům (Sparta, Plzeň) umí zapnout. Spásou pro Baník by mohl být Milan Baroš (7 milionů), kterému se proti tomuto soupeři náramně daří. První vzájemný zápas v sezoně rozhodl hattrickem, v kariéře dal Příbrami už 7 ligových branek.

Sestav vlastní tým z hráčů české ligy a hraj o 200 tisíc korun >>

Plzeň - OlomoucFoto Sport

Oba celky se nachází v odlišném rozpoložení, Plzeň je po výhře nad CSKA Moskva v Lize mistrů nahoře, hosté naopak utrpěli doma debakl s Mladou Boleslaví (0:4). Ve zmíněném utkání ve slavné soutěži se v dobrém světle představil Jan Kopic (8,9 milionů).

Jablonec - ZlínFoto Sport

Jablonec v posledních 9 vzájemných ligových duelech neprohrál (6 výher, 3 remízy). Domácí vyhráli poslední 4 domácí ligové zápasy se Zlínem a pokaždé minimálně o 2 góly. Jenže Zlínu se daří, prohrál jen jediné utkání z posledních 5 kol. Svou střeleckou reputaci by mohl napravit Martin Doležal (10,6 milionů), kterou si pokazil v Evropské lize.

Opava - SlaviaFoto Sport

Slavia určitě bude chtít v tomto duelu napravit dojem, výkon ve čtvrtečním klání na hřišti francouzského Bordeaux, který patřil k těm nejhorším v letošní sezoně. V samostatné lize neprohráli Pražané ani jedno ze 17 utkání s Opavou (z toho 12 výher). V tomto trendu bude pokračovat. Na hrotu by se měl objevit Peter Olayinka (9,9 milionů).

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud