14. prosince 2018 • 13:29

Tipy a možné sestavy pro ligu: Chorý je v laufu, čeká Spartu další problém?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poslední podzimní kolo české fotbalové ligy je tu a s ní i Sazka Fantasy! Sestav si vlastní tým z reálných hráčů a hraj o 200 tisíc korun. Kdo bude v devatenáctém kole chybět? A na koho naopak můžeš při svém výběru vsadit? Projdi si pravděpodobné sestavy a možné tipy před 19. kolem české ligy.



Baník - OlomoucFoto Sport

Zápasy mezi Baníkem a Olomoucí mají nádech derby, a proto se v nich nehraje v rukavičkách. Mezi oběma celky panuje historická rivalita, což by mělo být na horším trávníku vidět. Nečekáme nijak valnou ofenzivní bitvu, vsadili bychom na domácího brankáře Jana Laštůvku (10,1 milionů).

Bohemians - LiberecFoto Sport

Směrem dopředu má Bohemka potíže, v průměru si drží jednu vstřelenou branku na zápas, což je málo. Rovněž Liberec se v ofenzivě trápí, Slovan dokonce zaznamenal o jednu branku méně než domácí, navíc chybí potrestaný Roman Potočný. I tady bychom vsadili na obranu, tentokrát se nám nejlíp jeví hostující Matěj Hybš (8 milionů).

Slovácko - DuklaFoto Sport

Hosté už jsou zase poslední poté, co nezvládli před týdnem domácí duel s Příbramí. Dukla je na podzim nejhorším týmem na cizích hřištích, celkově je pak nejméně skórujícím týmem v soutěži (15 branek). Kanonýr Dukly Djuranovič je navíc v trestu. Vše hraje do karet domácích, kteří se zvedli. Výhru trefí Tomáš Zajíc (11,9 milionů).

Teplice - ZlínFoto Sport

Teplice vyhrály na Spartě 1:0, po karetním trestu má Hejkal k dispozici Davida Vaněčka (10,7 milionů) s Čmovšem. Severočeši dvakrát po sobě neinkasovali, zlepšená obrana souvisí s návratem Tomáše Grigara mezi tři tyče. Zlín prohrál tři z posledních čtyř utkání.

Sestav si vlastní tým z hráčů české ligy a hraj o 200 tisíc >>

Sestav si vlastní tým z hráčů české fotbalové ligy a hraj o ceny za 200 tisíc korun! Sestav si vlastní tým z hráčů české fotbalové ligy a hraj o ceny za 200 tisíc korun!Foto Sazka Fantasy

Opava - Mladá BoleslavFoto Sport

V tomto utkání predikujeme nejvyšší počet vstřelených branek. Boleslav venku prohrála šest z devíti utkání, na cizích hřištích pak inkasovala 23 branek. Domácí mají k výhře blíž, zkusili bychom Joela Kayambu (11,3 milionů), který se tímto zápasem s Opavou loučí.

Příbram - SpartaFoto Sport

Defenziva Příbrami je nejhorší v rámci celé ligy. Domácí každopádně nejdou do utkání předem odevzdaní, letos dokázali o body obrat jak Plzeň, tak právě Spartu (2:2). Sparta nebude kompaktní i vinou absencí (Kanga, Stanciu, Plavšič). Zkusili bychom zariskovat a nasadit Ruslana Mingazova (6,3 milionů).

Plzeň - KarvináFoto Sport

Plzeňská euforie. Viktoria vyhrála včetně Ligy mistrů už počtvrté v řadě, pokaždé vstřelila dvě branky. Tým získal zpět sebevědomí a proti celku, který bojuje o záchranu, zvítězí vyšším brankovým rozdílem. Do střelecké formy se dostal Tomáš Chorý (10,6 milionů).

Jablonec - SlaviaFoto Sport

Oba celky mají za sebou klání v rámci Evropské ligy, pro Slavii každopádně mluví širší kádr. Jablonci se sice proti sešívaným v poslední době dařilo, jenže mimo hru jsou klíčový útočník Doležal, čerstvě zraněný Kubista a také Masopust. Svými výkony nás zaujal Peter Olayinka (8,4 milionů).

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud