20. prosince 2018 • 11:22

Sazka Fantasy fotbalové ligy má vítěze! Kdo ovládl bitvu o 200 tisíc?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

To bylo drama! Sazka Fantasy v české fotbalové lize v podzimní části ovládl uživatel Palic5288! Před svými nejbližšími pronásledovateli uhájil nijak výrazný bodový rozdíl a stal se vítězem 30 tisíc korun. Během podzimní částí jsme rozdali 200 tisíc korun.



Tuhá bitva čekala v posledním kole podzimní části trenéry na Sazka Fantasy v české fotbalové lize. Nadupané čelo tabulky nejlepších hráčů slibovalo fantastický finiš, kterého jsme se dočkali. S celkovým ziskem 1122 fantasy bodů ovládl podzimní turnaj uživatel Palic5288 a shrábnul rovných 30 tisíc korun.

Na dalších místech, kde jsme rozdávali další desetitisíce, bylo pořádně těsno. Na druhé místo se dostal uživatel Koscielny, který získal 1100 bodů. Jen o tři body méně si za podzimní část připsal Laco a ustrážil třetí příčku turnaje. Čtvrtý v pořadí, rraw99, totiž získal jen o bod méně než zmíněný trenér Laco.

Sestav si vlastní tým a hraj o statisíce na Sazka Fantasy >>

Sestav si vlastní tým z hráčů české fotbalové ligy a hraj o ceny za 200 tisíc korun! Sestav si vlastní tým z hráčů české fotbalové ligy a hraj o ceny za 200 tisíc korun!Foto Sazka Fantasy

Fantastická bitva je příslibem pro jarní bitvy, kde opět budeme rozdávat pořádný balík peněz. Jarní část sezony bude začínat na začátku února, tak se pořádně připravte!

Žebříček vítězů Sazka FantasyFoto Sazka

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud