1. března 2019 • 10:08

Tipy a sestavy pro ligu: Bakoš je zpět, připomene se Matoušek

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká fotbalová liga je v plném proudu a s ní i Sazka Fantasy! Sestav si vlastní tým z reálných hráčů a hraj o 125 tisíc korun. Kdo bude v 23. kole chybět? A na koho naopak můžeš při svém výběru vsadit? Projdi si pravděpodobné sestavy a možné tipy před 23. kolem české ligy.



Baník - ZlínFoto Sport

Zlínské jaro, to je stále stejná písnička. Hosté byli nuceni změnit trenéra, ještě k tomu přišli o nejlepšího střelce. Ke třem porážkám v posledních podzimních kolech přidali v těch úvodních jarních další tři a tým Romana Pivarníka je pod tlakem. Baník je doma nesmírně silný a tři body si před svými fanoušky pohlídá. Střelecky se daří zimní posile Nemanju Kuzmanovičovi (12,3 milionů).

Plzeň - JablonecFoto Sport

Souboj druhého se třetím má jasného favorita, i když tomu postavení v tabulce nenasvědčuje. Plzeň doma neztrácí, v sezoně tu zatím jen jednou remizovala a naposled tu porazila i první Slavii. Jablonec naopak začíná ztrácet dech a vyhrál jediné utkání z posledních 5 kol. Na hrotu při absencích musí zaskočit Marek Bakoš (6,1 milionů), který je v Sazka Fantasy za hubičku.

Dukla - OlomoucFoto Sport

Velmi nepříjemnou ztrátou pro domácí je absence dvojice Souček, Ostojič. Naopak před důležitým soubojem hraje vše do karet hostujícímu týmu. Olomouc umí na pražský klub zahrát, porazila jej už třikrát v řadě. Sigma vyhrála v lize dvakrát po sobě a z nejhoršího je venku, po trestu je k dispozici Jemelka. Za 8,9 milionů bychom vsadili na Jakuba Plška.

Příbram - KarvináFoto Sport

Můj dům, můj hrad. Příbrami se doma daří podstatně lépe než na hřištích soupeře, získaným počtem bodů na svém stadionu patří do středu ligové tabulky. Mužstvo navíc doplnili navrátilci Matoušek a Chaluš. Věříme, že talent Jan Matoušek (6,5 milionů) prokáže chuť po gólech.

Slovácko - BoleslavFoto Sport

Velmi zajímavé utkání nás čeká na Slovácku. Domácí patří k nejlepším týmům posledních kol (i přes prohru 0:4 na Slavii). Boleslav zase v zimě výrazně posílila a chce do první šestky. Otevřené utkání slibuje hodně branek, to bude skvělá příležitost pro nejlepšího střelce ligy Nikolaje Komličenka (13 milionů).

Sestav si vlastní tým z hvězd české fotbalové ligy a hraj o 125 tisíc >>

Je to tu! Česká fotbalová nejvyšší soutěž je zpět, v jarní části se hraje o 125 tisíc korun Je to tu! Česká fotbalová nejvyšší soutěž je zpět, v jarní části se hraje o 125 tisíc korunFoto Sazka Fantasy

Liberec - SpartaFoto Sport

Sparta je ve výsledkovém laufu, ale i Liberci se daří velmi slušně. Letenští pod Ještěd navíc nejezdí rádi, v lize od dubna 2012 6x za sebou tam nevyhrála. Velkou postavou utkání by měl být Bořek Dočkal (11,1 milionů), který se bude chtít po přestupu pořádně ukázat.

Bohemians - SlaviaFoto Sport

Slavia je ve střeleckém laufu, v sezoně nastřílela o 34 branek více než Bohemians. V posledním týdnu se trefili „sešívaní” hned osmkrát (Genk 4:1, Slovácko 4:0). Produktivita je naopak největší problém „klokanů“, a to dlouhodobě. Slavia je venku s 25 body nejlepší v lize, tohle bude dvojka. Proti svému bývalému klubu nastoupí Milan Škoda (9,5 milionů), který je ve střelecké formě.

Teplice - OpavaFoto Sport

V tomto utkání moc branek nečekáme. Domácí vstřelili od startu druhé poloviny soutěže jedinou branku a v koncovce se trápí. Mužstvu chybí klasický hrotový útočník. Hosté hrají nátlakově pouze doma, venku se snaží hrát hlavně na brejky. Takže do brány si dejte domácí stálici Tomáše Grigara (8,2 milionů).

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud