1. dubna 2019 • 14:55

Je tu Lay´s Liga mistrů! Hraj Sazka Fantasy a vyhraj podepsaný dres reprezentace

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jedinečná možnost! Na Sazka Fantasy budeš moct v příštích týdnech hrát o exkluzivní ceny od Lay´s, který se stal novým partnerem turnaje Ligy mistrů. Ve čtvrtfinálových a semifinálových kolech si tak dej pořádně záležet na tvorbě týmu, výhry totiž budou stát za to!



Fotbalová Liga mistrů má před sebou čtvrtfinále a na Sazka Fantasy se můžeš poprat o úžasné ceny. Soutěžit se bude celkem o 15 podepsaných dresů české fotbalové reprezentace! Sedm dresů se rozdělí 9. dubna, dalších osm kousků pak o týden později 16. dubna. Máte tak dvě šance na výhru!

A to není vše! Ve dvou semifinálových kolech (30.4. a 7.5.) vyhrají dva nejlepší účast na tréninku české fotbalové reprezentace, kam sebou můžou vzít ještě kamaráda.

Ve finálovém kole turnaje (1.6.) se potom bude hrát o 40 x 500 Kč a dalších 20 x 500 Kč na svůj účet na Sazka.cz získají nejlepší trenéři podle celkového pořadí.

Už máš svůj tým? Zapoj se i ty >>>

Už máš svůj tým pro čtvrtfinálové kolo turnaje Lay´s Liga mistrů? Neváhej a zapoj se i ty do hry o exkluzivní ceny!Foto Sazka Fantasy

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud