8. dubna 2019 • 14:24

Skvělé ceny! Hraj Lay´s Liga mistrů fantasy a vyhraj podepsaný dres reprezentace

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jedinečná možnost! Na Sazka Fantasy budeš moct v příštích týdnech hrát o exkluzivní ceny od Lay´s, který se stal novým partnerem turnaje Ligy mistrů. Ve čtvrtfinálových a semifinálových kolech si tak dej pořádně záležet na tvorbě týmu, výhry totiž budou stát za to! 



Fotbalová Liga mistrů má před sebou čtvrtfinále a na Sazka Fantasy se můžeš poprat o úžasné ceny. V turnaji Lay’s Ligy mistrů se tento týden hraje o 7 dresů české fotbalové reprezentace, podepsaných všemi hráči. V dalších kolech turnaje budeme hrát o dresy, dokonce i o návštěvu reprezentačního tréninku.

I víkend bude plný fotbalových soutěží. Sestav si vlastní tým z hvězd Premier League a hraj o ceny za 4 500 Kč. Stejné ceny jsme si pro vás připravili i v turnaje pro českou fotbalovou ligu, která se koná taky o víkendu.

Už máš svůj tým? Zapoj se i ty >>>

Už máš svůj tým pro čtvrtfinálové kolo turnaje Lay´s Liga mistrů? Neváhej a zapoj se i ty do hry o exkluzivní ceny!Foto Sazka Fantasy

A dobrou zprávu máme i pro fanoušky tuzemského hokeje. Téměř každý den pokračují soutěže play off i mimoturnajové soutěže k hokejové baráži. Z toho jednou si zasoutěžíme o 4000 Kč.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud