16. dubna 2019 • 14:49

Sazka Fantasy je v plném proudu! Hraj o podepsaný dres reprezentace

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pořádný nášup soutěží čeká tento týden na hráče Sazka Fantasy! Hrají se všechny dlouhodobé soutěže – česká fotbalová liga, anglická Premier League, play off v hokejové extralize a samozřejmě fotbalová Lay´s Liga mistrů, ve které se hraje o dalších osm dresů české fotbalové reprezentace podepsaných všemi hráči. Už máš svůj tým? Zapoj se do Sazka Fantasy i ty a hraj o skvělé ceny!



Turnajový týden otevře už v úterý Lay´s Liga mistrů. V odvetných zápasech čtvrtfinále hrajeme na Sazka Fantasy o další várku podepsaných dresů české fotbalové reprezentace. Tento týden je ve hře dalších osm mimořádných kousků. V semifinálových kolech se pak bude hrát o návštěvu reprezentačního tréninku.

Poslední dva víkendy základní části čeká českou fotbalovou ligu. Už v pátek začíná 29. kolo, ve kterém se bude hrát o ceny za čtyři tisíce korun. Po konci základní části začne nový dlouhodobý turnaj pro nadstavbu, tak buďte připravení!

Do finiše se blíží už i anglická Premier League, která o víkendu nabídne 35. kolo. Kromě turnajového kola, kde si zahrajeme o čtyři a půl tisíce korun, se můžete těšit i na VIP soutěž o ceny za sedm tisíc korun.

A na závěr hokejová extraliga. Ta se už dostala do finále, ve kterém se o titul utkají Liberec s Třincem. Startuje se ve čtvrtek, na předních pozicích dlouhodobého turnaje je pořádný boj. Kromě toho pokračují i mimoturnajové soutěže k hokejové baráži. Z toho jednou si zasoutěžíme o čtyři tisíce korun.

A pozor! Už 10. května odstartuje v Bratislavě a Košicích hokejové mistrovství světa a na Sazka Fantasy se opět můžeš těšit na oblíbený dlouhodobý turnaj k tomuto svátku hokeje.

Už máš svůj tým? Zapoj se do Sazka Fantasy i ty a hraj o skvělé ceny!

Už máš svůj tým pro čtvrtfinálové kolo turnaje Lay´s Liga mistrů? Neváhej a zapoj se i ty do hry o exkluzivní ceny!Foto Sazka Fantasy

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud