29. července 2019 • 13:09

Sestav si vlastní tým z hráčů Premier League a hraj o 80 tisíc

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po krátké pauze je tu fotbalový kolotoč zpět! Po startu české fotbalové ligy se blíží zahájení i slavné Premier League! Ta samozřejmě na Sazka Fantasy nesmí chybět. Vytvoř si vlastní tým z reálných hráčů, sbírej body podle jejich výkonů a hraj o statisíce. Co nás na podzim čeká?



V první části sezóny české fotbalové ligy 2019/2020 si v podzimním turnaji zahrajeme o výhry za více než 160.000 Kč! Většinu z toho si rozdělí stovky výherců v jednotlivých kolech. Získat výhru můžeš v každém kole turnaje, i kdybys přišel třeba až na poslední chvíli. V každém kole turnaje totiž budeme hrát o výhry za 7.000 Kč.

Na konci podzimní části si ti nejlepší trenéři odnesou:

1. místo: 9.000 Kč

2. místo: 5.000 Kč

3. místo: 3.000 Kč

4.-29. místo: 500 Kč

A přichystali jsme si pro vás novinku! Všichni trenéři, kteří budou mít členství Fantasy+ a kteří budou mít hotový tým v podzimním turnaji k české lize, budou navíc zařazeni do slosování o výhry v hodnotě 30.000 Kč. Podrobnosti o slosování zveřejníme brzy.

Sezóna bude rozdělena na tři části - podzimní, jarní a nadstavbu. Ke každé části bude samostatný turnaj s celkovým pořadím. Tvůj tým pokračuje z jednoho kola do dalšího v rámci turnaje, ale ne mezi turnaji.

V rámci Party se hraje celé ligová sezóna dohromady. Bodování v partě včetně duelů nebude rozděleno na jednotlivé turnaje.

Sestav si vlastní tým z fotbalových hvězd a hraj o statisíce >>

Sestav si vlastní tým na Sazka Fantasy a hraj o 160 tisícFoto Sazka

Premier League je zpět!

9.8. začíná sezóna Premier League a s ní i náš turnaj o 80 000 Kč. Turnaj už je otevřen a je možné si začít připravovat tým! V turnaji k podzimní části Premier League budeme soutěžit o výhry za 80.000 Kč! O ceny se bude hrát za celkové pořadí v turnaji i v jednotlivých kolech. Podzimní turnaj skončí 21. kolem.

Každé kolo hrajeme o 3.000 Kč

V každém podzimním kole si ti nejlepší trenéři rozdělí výhry za 3000 Kč. A nezáleží na tom, zda jsou v turnaji od začátku, nebo přišli až na poslední kolo.

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud