5. srpna 2019 • 15:14

Startuje Premier League! Sestav si vlastní tým a hraj o 80 tisíc

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po krátké pauze je tu fotbalový kolotoč zpět! Po startu české fotbalové ligy se blíží zahájení i slavné Premier League! Ta samozřejmě na Sazka Fantasy nesmí chybět. Vytvoř si vlastní tým z reálných hráčů, sbírej body podle jejich výkonů a hraj o statisíce. Co nás na podzim čeká?



Premier League je zpět!

Už tento víkend začíná sezóna Premier League a s ní i náš turnaj o 80 000 Kč. Turnaj už je otevřen a je možné si začít připravovat tým! V turnaji k podzimní části Premier League budeme soutěžit o výhry za 80.000 Kč! O ceny se bude hrát za celkové pořadí v turnaji i v jednotlivých kolech. Podzimní turnaj skončí 21. kolem.

Každé kolo hrajeme o 3.000 Kč

V každém podzimním kole si ti nejlepší trenéři rozdělí výhry za 3000 Kč. A nezáleží na tom, zda jsou v turnaji od začátku, nebo přišli až na poslední kolo.

Česká liga pokračuje!

V první části sezóny české fotbalové ligy 2019/2020 si v podzimním turnaji zahrajeme o výhry za více než 160.000 Kč! Většinu z toho si rozdělí stovky výherců v jednotlivých kolech. Získat výhru můžeš v každém kole turnaje, i kdybys přišel třeba až na poslední chvíli. V každém kole turnaje totiž budeme hrát o výhry za 7.000 Kč.

Na konci podzimní části si ti nejlepší trenéři odnesou:

1. místo: 9.000 Kč

2. místo: 5.000 Kč

3. místo: 3.000 Kč

4.-29. místo: 500 Kč

A přichystali jsme si pro vás novinku! Všichni trenéři, kteří budou mít členství Fantasy+ a kteří budou mít hotový tým v podzimním turnaji k české lize, budou navíc zařazeni do slosování o výhry v hodnotě 30.000 Kč. Podrobnosti o slosování zveřejníme brzy.

Sestav si vlastní tým z reálných fotbalistů a hraj o statisíce >>

Sestav si vlastní tým na Sazka FantasyFoto Sport

Sezóna bude rozdělena na tři části - podzimní, jarní a nadstavbu. Ke každé části bude samostatný turnaj s celkovým pořadím. Tvůj tým pokračuje z jednoho kola do dalšího v rámci turnaje, ale ne mezi turnaji.

V rámci Party se hraje celé ligová sezóna dohromady. Bodování v partě včetně duelů nebude rozděleno na jednotlivé turnaje.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud