12. června 2020 • 20:37

Pravděpodobné sestavy: Slovácko bez Petržely a premiéra Kováče v Opavě

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Základní část fotbalové ligy míří do finiše! V neděli od 17 hodin nás čeká poslední ligové kolo, ve kterém se poprvé na lavičce Opavy předvede nový trenér Radoslav Kováč. Jak zamíchá se sestavou? Dostane Opavu ze sestupové pozice? Vytvoř si svoji Sazka Fantasy sestavu už teď!



Slovácko - SpartaFoto Sport
Sparta vyhrála čtyřikrát po sobě. Proti Opavě kouč Kotal šetřil několik hráčů. Po karetním trestu se vrací Ladislav Krejčí. Domácí dokázali Spartu na podzim zaskočit, ale tentokrát bude týmu chybět zkušený Petržela, což je velká ztráta. Po nucené pauze bude při chuti Ladislav Krejčí (7,3 milionu) a utkání rozhodne ve prospěch Sparty. 

Slavia - ZlínFoto Sport
Slavia je doma hodně silná a ještě neprohrála. Proti trápícímu se Zlínu budou domácím chybět ofenzivní hráči (Tecl, Olayinka), což znamená, že od začátku nastoupí Petar Musa (8,1 milionů). Chorvatský kanonýr se trefí i v nedělii v neděli.

Olomouc - PlzeňFoto Sport
Plzeň v minulém kole stáhla náskok Slavie na šest bodů. Pod Guľou tým všechno vyhrál, pouze jednou remizoval. Z posledních pěti vzájemných utkání Plzeň čtyřikrát vyhrála, jednou zápas skončil remízou. Jan Kopic (12,2 milionů) se bude po kritice chtít ukázat a udělá Guľovi radost. 

Liberec - BaníkFoto Sport
Liberec v posledních dvou zápasech vyhořel v defenzivě. Baník bude mít potíže s tresty za vyloučení a bude se muser obejít hned bez trojice hráčů. Nastoupit nemůžou Jirásek, Jánoš a Fleischmann. Liberec si to doma pohlídá a gólem Tomáše Malinského (10 milionů) vyhraje. 

Karviná - BoleslavFoto Sport
Ani jeden tým po restartu ještě nevyhrál. Karviná se trápí v koncovce, jenže Mladá Boleslav je s 50 inkasovanými brankami nejhůře bránícím celkem. Za domácí se trefí Vukadin Vukadinovič za 6,6 milionů.

Teplice - PříbramFoto Sport
Příbram získala pod koučem Horváthem už sedm bodů a poslední místo přenechala Opavě. Severočeši se trápí, z posledních pěti utkání získali jediný bod. Zápas skončí remízou a talentovaný gólman Martin Melichar (7,4 milionů) bude mít čisté konto.

Bohemians - JablonecFoto Sport
Jablonec vyhrál poslední dva zápasy. Bohemka je ale doma silná. Pražský klub vyhrál čtyři z posledních pěti utkání po restartu. V Ďolíčku se body podělí a trefí se Matěj Pulkrab (11,1 milionů).

Opava - BudějoviceFoto Sport
Opavská mizérie vyvrcholila změnou na trenérském postu, na lavičku usedne Radoslav Kováč, který zatím působil maximálně jako asistent ve Spartě. Budějovice se přibližují formě z konce podzimu a začátku jara, ale Kováč tým namotivuje a Lukáš Železník (7,4 milionů) vystřelí Opavě tři body. 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud