6. listopadu 2020 • 10:27

Pravděpodobné sestavy: ligový restart nabídne šlágr Plzně se Spartou

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po měsíční pauze způsobené pandemií koronaviru opět pokračuje nejvyšší fotbalová soutěž a s ní i oblíbená Sazka Fantasy! Sedmé kolo zahájí dnes večer duel Jablonce se Zbrojovkou. V neděli nás pak čeká zajímavý souboj v Plzni, kde se představí zatím stoprocentní Sparta. Vytvoř si na Sazka Fantasy vlastní tým z reálných hráčů, sbírej body podle jejich výkonů a hraj o 220 tisíc korun.



Jablonec - BrnoFoto Sport
Zbrojovka je jedním z týmů, který má potíže s koronavirem, Brnu bude chybět kolem pěti hráčů, což je velká nepříjemnost. Jablonec navíc doma třikrát vyhrál, skóre 7:1 je rovněž hodně přesvědčivé. Domácí brankář Vlastimil Hrubý za 6,8 milionů udrží čisté konto.

Pardubice - OpavaFoto Sport
Pardubicím se ve vršovickém Ďolíčku skvěle daří. Opava naopak na cizích hřištích inkasovala už 8 branek. Když se k tomu přičtou dlouhodobé potíže se střílením branek, mohou si domácí svoji pozitivní bilanci ještě vylepšit. Nějaké body by mohl udělat Tomáš Solil (9,3 milionů).

Budějovice - ZlínFoto Sport
Budějovice zatím skórovaly v lize pouze čtyřikrát, také Zlín míval v předešlých ročnících potíže v koncovce. Když se k tomu přičte počasí a zhoršující se terén, více než dvě branky v utkání by byly poměrně překvapivé. Vsadili bychom na zkušenosti Petra Jiráčka (8,8 milionů).

Slovácko - OlomoucFoto Sport
Sigma měla skvělý start, ale přestávka mohla týmu spíš uškodit. Olomouc trápí i marodka. Poslední dva vzájemné duely skončily dělbou bodů remízou. V tomto utkání se střelecky prosadí Rigino Cicilia (9,8 milionů).

Příbram - BaníkFoto Sport
Posledních pět vzájemných utkání hovoří jasně pro Baník. Příbram na první výhru v tomto ročníku čeká. Kvalita kádru hovoří jednoznačně pro hosty, Baník by měl zvítězit - možná gólem Daniela Holzera (9,8 milionů).

Teplice - LiberecFoto Sport
Slovan má v nohách čtvrteční duel v Hoffenheimu a k tomu hodně absencí. Teplice mohou současné situace využít a svého soupeře porazit, což se jim na Stínadlech podařilo už čtyřikrát po sobě. Sázka na Jakuba Řezníčka (8,3 milionů) by mohla vyjít. 

Karviná - BohemiansFoto Sport
Tento zápas slibuje vyrovnanou podívanou, oba týmy mají stejné skóre. Bohemce se ale venku nedaří. Domácí nejtěsnějším rozdílem zvítězí brankou Michala Papadopulose (11 milionů).

Slavia - BoleslavFoto Sport
Slavia je sice rozehranější než Boleslav, ale při současné zdravotní mizérii to není zas taková výhoda, možná naopak se projeví únava. Domácí na Boleslav umí a trefit by se mohl Petar Musa - 11,5 milionů.

Plzeň - SpartaFoto Sport
Doma se Viktorce na Spartu dlouhodobě daří, hosté i přes rozehranost z Evropské ligy nejsou ve stoprocentní pohodě: Kotalův tým navíc trápí celá řada absencí v čele s hvězdným útočníkem Adamem Hložkem. Při chuti je ale Lukáš Juliš (12,4 milionů), který by si branku mohl připsat i v tomto důležitém zápase. 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud