4. prosince 2020 • 07:57

Pravděpodobné sestavy: svátek fotbalu je tady! Čeká nás derby na Letné i v Opavě

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V desátém kole nejvyšší fotbalové soutěže nás čeká ten nejatraktivnější zápas na domácí scéně! Sparta v neděli večer na Letné přivítá vedoucí Slavii! Není to však jediné derby v tomto kole. V Opavě se v sobotu představí Baník! Jak poskládáte Sazka Fantasy sestavu? Jen to jen na vás. V každém kole i nadále hrajeme o ceny za téměř 13 tisíc korun. Podívejte se na pravděpodobné sestavy, jak je poskládali experti deníku Sport!



Zlín - JablonecFoto Sport
Zlín je pátý a jeho forma je momentálně výborná, tři výhry v řadě a bez jediné inkasované branky je skvělá vizitka defenzivy. Směrem dopředu táhne tým fyzicky disponovaný kanonýr Poznar, který se trefi l už pětkrát, podobně produktivního střelce hosté aktuálně nemají. Severočeši jsou venku až na výjimky poloviční. Výhru domácích zajistí právě Tomáš Poznar (11,3 milionů).

Bohemians - PardubiceFoto Sport
Ďolíček uvidí duel dvou týmů, které mají v této sezoně zapsáno tamní hřiště jako domácí. Kromě Bohemky tam hraje zápasy i nováček z Pardubic a v pražském azylu ještě neprohrál. Patrik Le Giang (9,8 milionů) ale udrží čisté konto. 

Opava - BaníkFoto Sport
Slezské derby má papírového favorita v podobě Baníku. Opavu tíží tři porážky v řadě, forma týmu se zhoršuje. V posledních dvou zápasech inkasovala hned devět branek. Rozhodne Daniel Holzer - 9,9 milionů.

Olomouc - PříbramFoto Sport
Příbram se představí na půdě „válející“ třetí Sigmy. Na Andrově stadionu se Olomouci na podzim daří, devět vstřelených branek a dvě inkasované nejsou špatná čísla. Sigma se může spolehnout hlavně na dobrou obranu v čele s Romanem Hubníkem (7,1 milionů).

Plzeň - KarvináFoto Sport
Od postupu Karviné do ligy Plzeň nad ní vyhrála sedm utkání. Hosté prohráli dvakrát po sobě a inkasovali hned pět branek, což není málo. V posledním kole Plzeň udržela vzadu konečně nulu, což se Aleši Hruškovi (10,8 milionů) podaří i teď.

Brno - BudějoviceFoto Sport
Budějovice získaly v posledních třech zápasech sedm bodů. Konečně se dostaly na výsledkovou vlnu a získaly sebevědomí. To ale načerpala i Zbrojovka po překvapivé remíze na Slavii. Domácí také třikrát po sobě neprohráli, remíza by nebyla překvapením. Za domácí by se mohl prosadit Jakub Přichystal (8,8 milionů).

Boleslav - TepliceFoto Sport
Teplice doufají v nový impuls, kouče Stanislava Hejkala nahradil Radim Kučera. Poslední vzájemný duel skončil výhrou Středočechů, podobný výsledek by se mohl na stejném místě opakovat i tentokrát. Vsadili bychom na Michala Škodu za 12 milionů.

Sparta - SlaviaFoto Sport
Derby „S“ je specifický duel, který přináší hodně soubojů, tvrdosti i agresivity. Slavia postoupilado jarní vyřazovací fáze soutěže Evropské ligy. Může na tom být psychicky lépe oproti Spartě. Abdallah Sima (6 milionů) je navíc ve skvělé formě. 

Liberec - SlováckoFoto Sport
Celkově forma Slovanu není v posledních týdnech zcela optimální. Domácí navíc mají v nohách čtvrteční duel Evropské ligy v Gentu. Slovácku se naopak v předešlých týdnech dařilo, i když je pravdou, že tým hrál hlavně doma. Na cizích hřištích to není taková sláva. Do sestavy bychom zkusili Lukáše Sadílka - 10,1 milionů. 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud