15. ledna 2021 • 08:42

Pravděpodobné sestavy: liga je zpět! Zvládne Sparta pikantní duel s Baníkem?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po nejkratší zimní přestávce je zpět fotbalová liga a s ní i oblíbená Sazka Fantasy! Jarní část zahájí už dnes večer zápas mezi Teplicemi a Jabloncem. V neděli je pak na programu atraktivní souboj mezi fotbalisty Baníku a Sparty. Vytvoř si na Sazka Fantasy vlastní tým z reálných hráčů, sbírej body podle jejich výkonů a hraj o 150 tisíc korun.



Teplice - JablonecFoto Sport
Jablonec předvedl skvělý závěr podzimu, po kterém se vyšplhal až na druhou příčku tabulky. Severočeši mívají ale po pauzách pomalejší rozjezdy. Vzájemné zápasy v poslední době vyznívají jasně pro Jablonec a výrazně tomu pomůže Jakub Považanec (10,2 milionů).

Boleslav - BrnoFoto Sport
Kouč Jarolím po svém nástupu na lavičku Středočechů mužstvo nezvedl, nicméně během krátké pauzy měl čas s týmem alespoň něco udělat. Boleslav doma sice nezáří, ale zápas s Brnem zvládne a trefí se Jiří Klíma (10,9 milionů).

Opava - ZlínFoto Sport
Opava v zimě hodně posilovala, efekt se v generálce na ligu ale nedostavil. Zlínu se naopak dařilo během přípravy v koncovce, když rozstřílel Líšeň i Blansko, právě produktivita bude hrát o víkendu důležitou roli. Stanislav Dostál (7,3 milionů) udrží čisté konto.

Slovácko - KarvináFoto Sport
Slovácko je po podzimní části šesté a má výborné skóre. Poslední dva zápasy před pauzou navíc Slovácko vyhrálo. Navázat na solidní výsledky můžou domácí i v lednu, do Uherského Hradiště totiž zavítá Karviná, kterou dokázalo Slovácko porazit čtyřikrát po sobě. Podaří se to i nyní zásluhou Milana Petržely (9,5 milionů).

Liberec - BohemiansFoto Sport
Bohemians se v probíhajícím ročníku venku výsledkově trápí. V Liberci se navíc mužstvu dlouhodobě nedaří, „klokani“ U Nisy ještě nikdy nevyhráli. Komplex Slovan se umocní i tentokrát. Vsadili bychom na Michaela Rabušice (9,4 milionů).

Slavia - OlomoucFoto Sport
Slavia je nicméně favoritem v každém utkání, na podzim byla o level jinde než ostatní. Ani jednou neprohrála, skóre podtrhuje suverenitu mužstva a jinak to nebude ani proti Olomouci. Nicolae Stanciu (11,6 milionů) se trefí ze standartky.

Pardubice - BudějoviceFoto Sport
Pardubice v pražském azylu ani jednou neprohrály, ale jaro pro ně bude o poznání těžší. Mužstvo má sice velice dobrou defenzivu, směrem dopředu to ale dře. Budějovice v generálce porazily Spartu, navíc udržely vzadu nulu. Vsadili bychom ale na domácího Tomáše Solila (10 milionů), který v Sazka Fantasy udělal už 31 bodů. 

Příbram - PlzeňFoto Sport
Oba týmy se na podzim trápily. Plzeň je každopádně lepším týmem a hlavně produktivnějším. Domácí na podzim skórovali jen desetkrát. Kádr v zimě navíc opustil zkušený Folprecht. Plzeň zahájí stíhací jízdu a zvítězí minimálně o dvě branky. Trefí se posila Pavel Šulc (6,3 milionů).

Baník - SpartaFoto Sport
Sparta stihla v krátké přípravě odehrát dva zápasy, zatímco s Chrudimí si poradila suverénně, s ligovými Budějovicemi prohrála. Třetí celek po podzimní části jede navíc do Ostravy hodně oslaben a Nemanja Kuzmanović (8,2 milionů) toho využije. 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud