29. ledna 2021 • 09:22

Pravděpodobné sestavy: utne Slavia sérii Jablonce? Sparta vyzve Bohemians

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sedmnácté kolo české nejvyšší fotbalové soutěže je tady a čekají nás velice pikantní duely! Sparta v sobotu přivítá trápící se Bohemians, v neděli dojde v Edenu na střetnutí prvního s druhým celkem tabulky – šlágr Slavie s Jabloncem, který devět kol po sobě neprohrál. Tak komu dáš šanci v Sazka Fantasy sestavě? Je to jen a jen na tobě!



Boleslav - OlomoucFoto Sport
Boleslav nevyhrála osm kol za sebou, Olomouc venku v lize nezvítězila 5x po sobě. Pod koučem Karlem Jarolímem se stal útočníkem číslo jedna v Boleslavi Jiří Klíma. Pokud se za domácí proti Sigmě někdo prosadí, bude to právě Klíma (10,3 milionů).

Teplice - KarvináFoto Sport
Defenziva Teplic nefunguje, to je evidentní. Rovněž Karviná má v jarní části problém udržet čisté konto, na severu Čech se hosté navíc musí obejít bez brankářské jedničky Bolka, čehož by mohl využít Pavel Moulis (8,3 milionů).

Pardubice - PříbramFoto Sport
Pardubice skvěle zvládly podzim, ale start do jarní části mužstvu nevyšel. Ve dvou zápasech Východočeši nebodovali, navíc nevstřelili ani branku. Rovněž hostující Příbram trápí dlouhodobě slabá produktivita. Domácí brankář Marek Boháč (8,1 milionů) udrží čisté konto. 

Slovácko - BudějoviceFoto Sport
Slovácko je momentálně čtvrté a může začít vážně přemýšlet o evropských pohárech. Tým kouče Svědíka se nachází ve výborně formě, mužstvo vyhrálo pětkrát po sobě a formu potvrdí i proti Budějovicím. Střelecky se prosadí Jan Kliment (11.6 milionů).

Sparta - BohemiansFoto Sport
Poslední tři vzájemné duely skončily výhrou Sparty, hosté ke všemu nedali ani gól. Sparta v jarní části ještě neinkasovala, solidní formu má tandem Nita–Vitík. Hosté se budou muset navíc obejít bez útočníka Pulkraba. V sestavě bychom určitě vsadili na Martina Vitíka (9,6 milionů).

Opava - BrnoFoto Sport
Poslední Opava přivítá nováčka z Brna. Slezský klub se trápí dlouhodobě v koncovce. S produktivitou má potíže i Brno, zejména když několik ofenzivních hráčů marodí. V tomto utkání by nepřekvapila bezbranková remíza, tudíž bychom vsadili na gólmana Martina Berkovce za 7,6 milionů.

Liberec - ZlínFoto Sport
Oba celky mají v nohách středeční dohrávky, ve kterých shodně prohrály. Liberec navíc přišel o vykartovaného Mosqueru. Slovan každopádně vyhrál doma polovinu všech zápasů a díky výrazně lepší koncovce by měl utkání zvládnout. Trefí se Michael Rabušic (11 milionů).

Baník - PlzeňFoto Sport
Plzeň dokázala po delší době v lize zvítězit, ale mužstvo není stále v pohodě, hráči jsou pod velkým tlakem. Poslední vzájemný duel skončil 0:0, body se budou zřejmě dělit i tentokrát. Za Plzeň by se mohl prosadit Zdeněk Ondrášek (9,6 milionů) a za Baník Tomáš Zajíc (7,4 milionů).

Slavia - JablonecFoto Sport
Slavia porazila Jablonec pětkrát v řadě, čtyřikrát přitom svěřenci trenéra Rady nedali Slavii ani gól. Jablonec má aktuálně skvělou formu, domácí si ale drží průměr 3 gólů na zápas. Slavia Jablonec porazí gólem Jana Kuchty za 12,3 milionů.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud