12. února 2021 • 08:49

Pravděpodobné sestavy: záchranářský duel a připíše si Jarolím první výhru?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Devatenácté kolo české nejvyšší fotbalové soutěže je tady a čekají nás zajímavé duely! Už dnes večer Slovácko přivítá trápící se Teplice. V sobotu pak dojde v na střetnutí posledního s předposledním celkem tabulky – souboj Opavy s Příbramí. Nabitý program náš čeká i v neděli, kdy se odehraje hned pět zápasů! Podívej se na pravděpodobné sestavy, vytvoř si na Sazka Fantasy vlastní tým z reálných hráčů, sbírej body podle jejich výkonů a hraj o 150 tisíc korun!



Slovácko - TepliceFoto Sport
Teplice jsou největším zklamáním jara, ze čtyř utkání získaly jediný bod, mužstvu nefunguje obrana. Slovácko je i směrem dopředu výrazně lepším týmem. V posledním vzájemném duelu na půdě Teplic nevíc vyhrálo Slovácko. Domácí gólman Vít Nemrava (10,9 milionů) udří čisté konto. 

Opava - PříbramFoto Sport
Záchranářský duel slibuje vyrovnanou podívanou. Poslední tři vzájemná utkání skončila remízou. Zkusili bychom vsadit na Radka Voltra za 8,8 milionů.

Brno - ZlínFoto Sport
Zlín se vrací po covidové přestávce k zápasům a může se pochlubit čerstvou posilou, s koncem přestupního termínu stihl přivést do ofenzivy Potočného z Ostravy. V sestavě by ale neměl chybět domácí střelec Antonín Růsek - 9,1 milionů.

Slavia - PardubiceFoto Sport
Slavia od začátku soutěže neprohrála a bude mít navrch i proti Pardubicím. Soupeře dostane pod tlak a pohlídá si výhru. Trefí se Abdallah Sima (13 milionů).

Liberec - BudějoviceFoto Sport
Souboj sousedů v tabulce slibuje vyrovnanou podívanou. Oba celky mají shodně 28 bodů. Liberec se musí obejít bez vykartovaného Mosquery, což je oslabení v útoku. Budějovice mají výbornou obranu. Jihočeši z posledních pěti utkání čtyřikrát vyhráli a jednou remizovali, ve čtyřech případech zároveň udrželi vzadu nulu. Šanci bychom dali Maxymu Talovierovovi za 9,9 milionů.

Bohemians - OlomoucFoto Sport
„Klokani“ vyhráli dvakrát v řadě a tým se vzdálil sestupovým příčkám. Domácí tak můžou hrát naprosto v klidu. Zejména dvě trefy zkušeného Tomáše Necida (9,2 milionů) jsou obrovskou vzpruhou jak pro tým, tak pro hráče samotného.

Baník - JablonecFoto Sport
Baník se musí bez Potočného, který byl třetím nejlepším střelcem týmu. Vzájemné duely hrají do karet Jablonci, který z předešlých šesti klání čtyřikrát zvítězil a dvakrát remizoval. Jablonec si každopádně jede do Ostravy pro body. 

Boleslav - PlzeňFoto Sport
Boleslav posílil před uzavřením přestupního termínu exreprezentant Skalák, hosté si zase zvedli náladu výhrou v MOL Cupu. Trefit by se mohl Adriel D´Avila Ba Loua za 9 milionů.

Sparta - KarvináFoto Sport
Sparta vstoupila do nové éry pod koučem Pavlem Vrbou vítězně. Herní projev mužstva byl směrem dopředu o poznání lepší než v lednových zápasech pod Kotalem. Karviná v posledních vzájemných duelech se Spartou příliš nezáří. David Moberg Karlsson (11, 3 milionů) si připíše minimálně asistenci. 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud