19. února 2021 • 09:29

Pravděpodobné sestavy: Slavii bude chybět Sima, Plzeň vyzve Bohemians

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejvyšší fotbalová liga pokračuje 20. kolem a s ní i oblíbená Sazka Fantasy! Plzeň doma prohrála tři z posledních pěti zápasů, jak zvládne domácí duel s Bohemians? Poradí si Teplice s první Slavií? Podívej se na pravděpodobné sestavy, vytvoř si na Sazka Fantasy tým z reálných hráčů, sbírej body podle jejich výkonů a hraj o 150 tisíc korun!



Jablonec - BoleslavFoto Sport
Jablonec prohrál poslední dva zápasy na cizích hřištích. Mladá Boleslav pod koučem Jarolímem stále nevyhrála, ale v zimě výrazně posílila, zejména směrem dopředu. Oba celky preferují ofenzivní fotbal, domácí gólman Jan Hanuš (8,4 milionů) ale udrží vzadu nulu.

Olomouc - BrnoFoto Sport
Sigma se po skvělém podzimu propadá tabulkou, Zbrojovka se trápí v koncovce. Podzimní vzájemný duel v poměru 4:2 se tak zřejmě opakovat nebude. Martin Nešpor (8,1 milionů) udělal v Sazka Fantasy už 52 bodů! Vsadili bychom na něj. 

Pardubice - BaníkFoto Sport
Oba týmy dělí jediný bod. Pardubice nerozdávají doma body každému. Baník v koncovce nezáří. Vyrovnaný duel může skončit remízou. Gólově prosadit by se ale mohl David Huf za 6,9 milionů.

Příbram - SlováckoFoto Sport
Slovácko má na jaře výbornou formu. Do Příbrami si pojedou pro tři body, cokoliv jiného by pro ně byla ztráta. Slovácko porazilo Příbram už 10krát v řadě. Milan Petržela (7,9 milionů) bude mít minimálně asistenci.

Zlín - SpartaFoto Sport
Poslední dva zápasy pod Vrbou byly v podání Sparty pěkné přestřelky. Domácí mají dlouhodobě potíže v útoku. Sázka na jistotu - David Moberg  Karlsson - 11,5 milionů.

Plzeň - BohemiansFoto Sport
Plzeň umí na Bohemku zahrát. Pražané sice drží aktuálně neporazitelnost čtyř zápasů v řadě, ale dlouhodobě jsou na cizích hřištích oproti Ďolíčku poloviční. Venku dokonce „klokani“ nastříleli jen 6 branek, hůře si v tomto směru vede už jen Boleslav. V sestavě by neměl chybět Pavel Bucha (10,8 milionů).

Budějovice - OpavaFoto Sport
Budějovice během jarní části ještě neprohrály, hosté naopak nevyhráli. Jasná záležitost domácích. Benjamin Čolić (11,1 milionů) si pohlídá obranu a udrží vzadu nulu. 

Karviná - LiberecFoto Sport
Domácí potrápili před týdnem Spartu, a také nyní budou vzdorovat. Na výhru to ale není, zejména když bude chybět Eduardo Santos. Remízou skončil podzimní duel, je možné, že to tak bude i tentokrát. 

Teplice - SlaviaFoto Sport
Forma obou mužstev je naprosto odlišná, zatímco Teplice patří na jaře mezi nejhorší týmy soutěže, Slavia pokračuje ve své spanilé krasojízdě bez jediné porážky. Ve formě je Jan Kuchta - 12,7 milionů.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud